Ποδόσφαιρο

Ο Κένεντι φτάνει στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023 - 16:42

Ο Ολυμπιακός, φαίνεται πως έφτασε σε συμφωνία με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, για να πάρει ως δανεικό τον Κένεντι. Με τον 27χρονο από την Βραζιλία, να αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα, το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουλίου.

Ο Κένεντι φτάνει στην Ελλάδα για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό

Πολύ κοντά στο τρίτο απόκτημα του καλοκαιριού, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Κένεντι. Καθώς φαίνεται πως ήρθαν σε συμφωνία, με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, για να κάνουν δικό τους τον 27χρονο εξτρέμ. Σε μορφή δανεισμού, ενόψει της επόμενης σεζόν. Αφού εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως η ομάδα της Ισπανίας, δεν μπορεί να κρατήσει το παίκτη. Μετά από τον υποβιβασμό της, στην δεύτερη κατηγορία.

Ο παίκτης από την Βραζιλία, αναμένεται να φτάσει στην χώρα μας, το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουλίου, στις 19:40. Με σκοπό, να περάσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε να μπορέσει να υπογράψει συμβόλαιο. Για να φορέσει την φανέλα των Πειραιωτών, στην σεζόν που ακολουθεί.

Ο 27χρονος εξτρέμ, θα αποτελέσει το τρίτο απόκτημα του Ολυμπιακού, από την άφιξη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στον σύλλογο. Με τους άλλους δύο, να είναι ο Ιμπόρα και ο Κίνι.

Μάλιστα ο Κένεντι, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, με τον τεχνικό των ερυθρολεύκων. Συγκεκριμένα την σεζόν 2020-21, όπου οι δύο τους συνυπήρξαν, στην Γρανάδα. Με τον Βραζιλιάνο, να κάνει μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του.

Η Βαγιαδολίδ, απέκτησε τον 27χρονο από την Τσέλσι, για 500 χιλιάδες ευρώ. Ενώ η ομάδα του Λονδίνου, τον είχε αγοράσει από την Φλουμινένσε, για οχτώ εκατομμύρια ευρώ, το 2015.

Ο Κένεντι, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το ταλέντο του στην Αγγλία, έχοντας παίξει μόνο 30 αγώνες, με την φανέλα των μπλε. Ενώ τα χρόνια που ήταν στους Λονδρέζους, τον έδωσαν ως δανεικό, στην Γουότφορντ, την Νιουκάστλ, την Χετάφε, την Γρανάδα και την Φλαμένγκο. Πριν τον αγοράσει η Βαγιαδολίδ, το καλοκαίρι του 2022.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.