Ποδόσφαιρο

Μπαλτάκος: Επιστολή στον Σκέρτσο

Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2023 - 16:51

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, έστειλε μια επιστολή στο Υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο. Με αφορμή την έρευνα, η οποία έχει ξεκινήσει, για τα στημένα παιχνίδια, καθώς και το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού.

Μπαλτάκος: Επιστολή στον Σκέρτσο

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έστειλε μια μεγάλης σημασίας επιστολή, στον Άκη Σκέρτσο. Ο οποίος είναι ο νυν Υπουργός Επικρατείας.

Με την εν λόγω επιστολή του, ο Μπαλτάκος αναφέρθηκε στο θέμα του κυκλώματος του παράνομου στοιχηματισμού. Καθώς και τους στημένους αγώνες. Κάτι που δεν επηρεάζει μόνο την Super League, αλλά και την Σούπερ Λιγκ 2 και τις χαμηλότερες κατηγορίες, της Ελλάδας.

Αυτό που ζήτησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, από τον Άκη Σκέρτσο, είναι να υπάρξει μια νομοθετική πρωτοβουλία. Με την οποία να επισπευθούν οι έρευνες, για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το οποίο έχει δημιουργήσει θέματα στο ποδόσφαιρο της χώρας, εδώ και πολλά χρόνια.

Η επιστολή του Μπαλτάκου

«Επιδόθηκε σήμερα Πέμπτη 3-8-2023 στον Υπουργό Επικρατείας, κ. Άκη Σκέρτσο επιστολή του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου, αναφορικά με το θέμα των διεξαγόμενων ερευνών για χειραγώγηση και παράνομο στοιχηματισμό αγώνων ποδοσφαίρου.

Με την επιστολή αυτή η ΕΠΟ επισημαίνει την ανάγκη νομοθετικής πρωτοβουλίας από μέρους της κυβέρνησης με την έκδοση ΠΝΠ, προκειμένου να έχει στη διάθεσή της όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την άμεση διαλεύκανση της παρούσας υπόθεσης, καθώς και μελλοντικές σε περίπτωση που υπάρξουν.

Η ΕΠΟ επισημαίνει στην επιστολή της ότι σε καμία περίπτωση δεν τίθεται θέμα παραβίασης του Συντάγματος, αλλά αντιθέτως τηρουμένων των συνταγματικών επιταγών και των νόμων ζητείται η διευκόλυνση του έργου της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας για την ταχύτατη απονομή της δικαιοσύνης, αφού στην αντίθεση περίπτωση η Επιτροπή δεν έχει τα απαιτούμενα αποδεικτικά μέσα για να ενεργήσει».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr