Ποδόσφαιρο

Λουίς Ενρίκε: "Δεν αποχωρώ"

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023 - 16:48

Ο Λουίς Ενρίκε, φέρεται να έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό, από την υπόθεση με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Με την ισπανική εφημερίδα Marca, να αναφέρει πως ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι σε σκέψεις για την αποχώρηση του.

Λουίς Ενρίκε:

Συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα όπως φαίνεται ο Κιλιάν Εμπαπέ, επηρεάζοντας και τον Λουίς Ενρίκε. Με την υπόθεση του Γάλλου σταρ, να μην έχει διευθετηθεί ακόμα. Κάτι που μόνο θέματα δημιουργεί.

Ο Λουίς Ενρίκε, φέρεται να είναι σε σοβαρές σκέψεις, για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Παρότι έχει περάσει, μόλις ένας μήνας, από την παρουσίαση του, στους Παριζιάνους. Η οποία έγινε στις 5 Ιουλίου.

Έτσι ανέφερε σε δημοσίευμα της, η Ισπανική εφημερίδα και ιστοσελίδα, Marca. Ενώ η υπόθεση με τον Κιλιάν Εμπαπέ, φέρεται να είναι ο λόγος, που έχει δεύτερες σκέψεις, αλλά και προβληματίζεται, ο τεχνικός. Καθώς δεν φαίνεται, να είναι ικανοποιημένος, από τον τρόπο με τον οποίο έχει χειριστεί την κατάσταση, ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Συγκεκριμένα αυτό που ενόχλησε τον Λουίς Ενρίκε, είναι η απόφαση να κοπεί από την ομάδα, ο Κιλιάν Εμπαπέ. Καθώς η ομάδα δεν τον πήρε στην αποστολή προετοιμασίας της, στην Ιαπωνία. Αντί αυτού, τον άφησαν πίσω στη Γαλλία, να προπονείται με την δεύτερη ομάδα.

Αυτά που θέλει να πετύχει με την ομάδα ο Ισπανός τεχνικός, αλλάζουν σε περίπτωση που φύγει ο Γάλλος σταρ. Εφόσον δεν ξέρει αν θα μείνει ή όχι, αυτό είναι κάτι που τον δυσκολεύει, στο να φτιάξει ένα πλάνο. Για το πρωτάθλημα, καθώς και για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως αναφέρει το Footmercato, ο Λουίς Ενρίκε και ο Λουίς Κάμπος, εξετάζουν δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο, είναι η επαναφορά του Εμπαπέ, μέχρι το τέλος του συμβολαίου του. Ενώ η άλλη, είναι να πάρει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Την προσεχή Δευτέρα 7 Αυγούστου, έχει προγραμματιστεί συνάντηση των δύο, με τον Κελαϊφί. Για να διευθετήσουν ότι θέμα υπάρχει. Βέβαια, ο ίδιος ο Ενρίκε διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα. Αφού ανέφερε ότι: “Οι φήμες είναι τόσο γελοίες όσο και εντελώς άστοχες”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr