Ποδόσφαιρο

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε προσφορά ρεκόρ για τον Κέιν

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023 - 16:47

Η Μπάγερν Μονάχου, έκανε μια πρόταση ρεκόρ, στην Τότεναμ, για την απόκτηση του Χάρι Κέιν. Καθώς προσφέρουν 100 εκατομμύρια ευρώ, για να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα οι Βαυαροί έδωσαν και διορία στα σπιρούνια, για να απαντήσουν μέχρι το πρωί του Σαββάτου 5 Αυγούστου.

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε προσφορά ρεκόρ για τον Κέιν

Η Μπάγερν Μονάχου, προσπαθεί εδώ και αρκετό καιρό, να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν, από την Τότεναμ. Με τον ίδιο τον Άγγλο σέντερ φορ, να έχει εκφράσει την επιθυμία του, να αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου. Καθώς θέλει να έχει περισσότερες πιθανότητες, να κερδίσει τρόπαια, όντας και παίκτης τέτοιου βεληνεκούς.

Όμως από την πλευρά της διοίκησης των Άγγλων, θέλουν να κρατήσουν τον κορυφαίο τους παίκτη, πάση θυσία. Οι Βαυαροί έχουν κάνει άλλες δύο προσφορές στα σπιρούνια, για τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας. Με την πρώτη στα 80 και τη δεύτερη στα 86 εκατομμύρια ευρώ, να απορρίπτονται.

Τώρα από την πλευρά της Μπάγερν, έκανε μια τελευταία προσπάθεια, με προσφορά ρεκόρ. Η οποία φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, για τον Χάρι Κέιν. Ενώ έδωσαν και διορία στην Τότεναμ, για να απαντήσει, μέχρι και το πρωί του Σαββάτου 5 Αυγούστου. Για να ξεκαθαρίσουν, αν θα συνεχίσουν να τον κυνηγούν, ή όχι.

Τώρα όλη η πίεση, ασκείται στον πρόεδρο των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λέβι. Ο οποίος έχει ελάχιστο χρόνο στα χέρια του, για μια απόφαση. Ενώ έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει τον Κέιν, τώρα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει.

Ο σέντερ φορ της Τότεναμ, ήθελε και το προηγούμενο καλοκαίρι να φύγει. Με την Μάντσεστερ Σίτι τότε να ήταν υποψήφια για την αγορά του. Όμως αφού δεν τον άφηνε η διοίκηση των σπιρουνιών να φύγει, οι Πολίτες, πήραν τον Χάαλαντ. Ο Κέιν βέβαια δεν πτοήθηκε και έκανε ακόμα μια εξαιρετική σεζόν.

Εφόσον η Τότεναμ και η Μπάγερν Μονάχου φτάσουν σε συμφωνία, τότε ο Κέιν θα μετακομίσει στην Γερμανία. Όπου και θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο, που του προσφέρουν οι Βαυαροί. Από το οποίο, θα κερδίζει γύρω στα 24 εκατομμύρια ευρώ, κάθε χρόνο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr