Ποδόσφαιρο

Με Αντβέρπ η ΑΕΚ στα πλέι οφ Champions League αν περάσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2023 - 13:53

Η ΑΕΚ θα έρθει αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ, στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Εφόσον βέβαια, καταφέρει να περάσει από το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Με Αντβέρπ η ΑΕΚ στα πλέι οφ Champions League αν περάσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η ΑΕΚ θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπη, με την Αντβέρπ, στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως έγινε γνωστό, κατά την διάρκεια της κλήρωσης, η οποία έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Αυγούστου, στα γραφεία της UEFA. Κάτι που θα γίνει βέβαια, μόνο εφόσον καταφέρουν να αποκλείσουν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Με την οποία θα έρθουν αντιμέτωποι, στον τρίτο προκριματικό γύρο, της διοργάνωσης.

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1:2.10 Χ:3.45 2:3.50

Έγινε γνωστή και η σειρά με την οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες στις έδρες. Συγκεκριμένα, ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 22 ή τις 23 Αυγούστου στην Αμβέρσα. Ενώ η ρεβάνς, θα πάρει μέρος μια εβδομάδα μετά, στις 29 ή τις 30 Αυγούστου στην OPAP Arena. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να γίνει αλλαγή των ημερών από την UEFA, σε περίπτωση που προκύψει κάτι. Οι ώρες θα γίνουν γνωστές μετά τους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου.

Σε περίπτωση, που η ΑΕΚ δεν περάσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα βρεθεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Όπου θα αντιμετωπίσει, τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας – Κοπεγχάγη. Με τον πρώτο αγώνα, να γίνεται στην OPAP Arena στις 24 Αυγούστου. Ενώ η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά, στην έδρα του αντιπάλου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.