Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα σοκαριστικά επεισόδια - Τι θα γίνει με το ματς (vids)

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 - 09:06

Άγρια επεισόδια έγιναν τα ξημερώματα έξω από την OPAP Arena ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα τον θάνατο από μαχαιριές Έλληνα οπαδού.

ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Νεκρός οπαδός της ΑΕΚ στα σοκαριστικά επεισόδια - Τι θα γίνει με το ματς (vids)

Σοκαριστικά ήταν τα όσα έγιναν το ξημερώματα της Τρίτης έξω από την OPAP Arena ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Οι συμπλοκές ήταν άγριες και είχαν τον τραγικό επίλογο του θανάτου οπαδού της ΑΕΚ από χτυπήματα με μαχαίρι.

Ένας 22χρονος φίλος της «Ένωσης», ονόματι Μιχάλης από την Ελευσίνα, υπέκυψε στα τραύματά του μετά από χτυπήματα που δέχτηκε με αιχμηρό αντικείμενο (πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλές μαχαιριές στο βραχιόνιο), όπως ενημέρωσε η αστυνομία.

«Βραδινές ώρες εξωτερικά του γηπέδου ‘’OPAP ARENA’’ στην Νέα Φιλαδέλφεια μετά από συμπλοκή μεταξύ οπαδών, τραυματισμένο άτομο από αιχμηρό αντικείμενο διεκομίσθη σε νοσοκομείο οπού υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση Δ.Α.Α.».

O νεαρός φίλος της ΑΕΚ διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν ήταν δυνατό να σταματήσει η αιμορραγία και έχασε τη μάχη...

Αρχικά υπήρχε φήμη και για δεύτερο νεκρό, ωστόσο-ευτυχώς-διαψεύστηκε. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν κι άλλοι οπαδοί, με την ένταση να ανεβαίνει στο κόκκινο καθώς άνθρωποι των θυμάτων έσπευδαν στο χώρο στον οποίο συστεγάζονταν αρκετοί από τους χούλιγκαν που έκαναν την επίθεση και τραυματίστηκαν επίσης.

Συνολικά, τραυματίστηκαν στα επεισόδια εννέα άνθρωποι, ανάμεσα τους και ένας 17χρονος από πέτρα στο κεφάλι. Οι υπόλοιποι οκτώ είναι τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται.

Η αστυνομία έκανε 96 συλλήψεις και διενεργείται προανάκριση για τα επεισόδια. Αναφορικά με το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά καθώς δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες. Βέβαια αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει η UEFA σε συνεργασία με τις δύο ομάδες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.