Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Αναβλήθηκε το ματς με απόφαση της UEFA

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023 - 11:16

Η UEFA πήρε την απόφαση να αναβάλει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και αναζητεί τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Αναβλήθηκε το ματς με απόφαση της UEFA

Αναβάλλεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον 3ο προκριματικό του Champions League. Η UEFA πήρε την συγκεκριμένη απόφαση μετά τον τραγικό θάνατο ενός οπαδού στα επεισόδια που έγιναν έξω από την OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια τα ξημερώματα της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι οπαδοί των πρωταθλητών Κροατίας ήρθαν οργανωμένα από το Ζάγκρεμπ και έκαναν "ντου" στην πλατεία έξω από το γήπεδο και ήρθαν σε σύγκρουση με οπαδούς, προκαλώντας ζημιές.

Στη σύσκεψη ασφαλείας που έγινε σήμερα στο γήπεδο της ΑΕΚ, οι διοικούντες των πρωταθλητών Ελλάδας θεωρούσαν υπεύθυνους τόσο την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όσο και την Ελληνική Αστυνομία, καθώς θεωρούν ότι και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερες ενέργειες για να αποτρέψουν όσα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας.

Η UEFA ψάχνει την ημερομηνία όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι κι ενώ το πρόγραμμα είναι πιεσμένο. Για τον λόγο αυτό καθυστερεί την ανακοίνωση της αναβολής. Πάντως στο σάιτ της και στο πρόγραμμα των αγώνων, το ματς χαρακτηριστικά αναφέρεται πως αναβλήθηκε.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr