Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Κέιν η Μπάγερν!

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 12:32

Ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του. Ο Χάρι Κέιν είναι πλέον παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, καθώς όπως μεταδίδουν στη Βρετανία, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς.

Ανακοίνωσε Κέιν η Μπάγερν!

Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, εντάχθηκε στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου, από την Τότεναμ με τετραετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσαν σήμερα (12/8) οι Βαυαροί.

Η Μπάγερν ανέφερε ότι ο 30χρονος επιθετικός υπέγραψε μέχρι το 2027, μετά από παρατεταμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων.

Δεν αποκάλυψε το κόστος μεταγραφής, αλλά σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η Μπάγερν θα πληρώσει 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχει συμφωνία για επιπλέον 20 εκατομμύρια. Ο κορυφαίος επιθετικός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και αναμένεται να κερδίζει πάνω από 25 εκατομμύρια τον χρόνο.

Είναι το υψηλότερο ποσό μεταγραφής που έχει καταβληθεί ποτέ από σύλλογο της Bundesliga. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν τα 80 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε η Μπάγερν για την απόκτηση του Λούκας Ερναντές από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019.

«Η Μπάγερν απέκτησε τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ. Ο Άγγλος επιθετικός υπέγραψε συμφωνία έως τις 30 Ιουνίου 2027. Θα παίξει με το νούμερο εννέα στη φανέλα του», ανέφεραν οι Βαυαροί.

Η Τότεναμ με ανάρτησή της στα social media ανέφερε: «Έχουμε έρθει σε συμφωνία με την Μπάγερν Μονάχου για τη μεταγραφή του Χάρι Κέιν. Ευχαριστούμε για την απίστευτη συνεισφορά σου στο σύλλογό μας όλα αυτά τα χρόνια, Χάρι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr