Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ντεμπελέ από την Παρί

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 16:55

Επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του, η πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ντεμπελέ από την Παρί

Το πρωί του Σαββάτου 12 Αυγούστου, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες, για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ, από την Παρί Σεν Ζερμέν. Όλα τα τυπικά της συμφωνίας, ήταν αυτά που είχαν μείνει. Καθώς ο Γάλλος με τον σύλλογο, είχαν έρθει σε συμφωνία μεταξύ τους, εδώ και μερικές μέρες.

Ο 26χρονος εξτρέμ, πέρασε από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Έτσι ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Το οποίο θα τον κρατήσει στην πατρίδα του, για τα επόμενα πέντε χρόνια μέχρι το 2028.

Οι Παριζιάνοι δεν έχασαν χρόνο, καθώς ανακοίνωσαν άμεσα την απόκτηση του, από την Μπαρτσελόνα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ολοκληρώνοντας μια μεταγραφή, η οποία ήταν γνωστό ότι θα γίνει, εδώ και λίγο καιρό. Όπως είχε αποκαλύψει και ο Τσάβι.

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ επιστρέφει στη Γαλλία, αφού είχε κάνει το ξεκίνημα της καριέρας του, στις Εβρέ και Ρεν. Ενώ το καλοκαίρι του 2016 η Ντόρτμουντ πλήρωσε 35 εκατομμύρια ευρώ στους Γάλλους, για να τον κάνει δικό της. Μόλις έναν χρόνο μετά, οι Γερμανοί τον πούλησαν στην Μπαρτσελόνα, για 135 εκατομμύρια ευρώ. Όπου και παρέμεινε, για έξι χρόνια.

Σε αυτά τα έξι χρόνια, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Που ήταν ο κύριος λόγος, που δεν ήταν επιτυχημένη η παραμονή του, στην Βαρκελώνη. Παρόλα αυτά, με την φανέλα των μπλαουγκράνα, πέτυχε 40 γκολ και μοίρασε 43 ασίστ, σε 185 εμφανίσεις.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, καλωσόρισε άμεσα τον Ουσμάν Ντεμπελέ, στην Παρί Σεν Ζερμέν, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρά το γεγονός, ότι το δικό του μέλλον στην ομάδα βρίσκεται στον αέρα. Συγκεκριμένα, έγραψε: “Καλώς ήρθες σπίτι αδερφέ μου. Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω εδώ. Η περιπέτεια ξεκινά”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr