Ποδόσφαιρο

Συγκλονιστικές δηλώσεις του Αλμέιδα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 - 15:31

Ο Ματίας Αλμέιδα, έκανε μερικές δηλώσεις, ενόψει του αγώνα απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά από τα αιματηρά επεισόδια. Ο προπονητής της Ένωσης, στάθηκε στην δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. Αναφέροντας ότι η ομάδα, θα αγωνιστεί για αυτόν και την οικογένειά του.

Συγκλονιστικές δηλώσεις του Αλμέιδα ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Το πρωί της Δευτέρας 14 Αυγούστου, η αποστολή της ΑΕΚ αποχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Με τον προορισμό να είναι η πρωτεύουσα της Κροατίας, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι, με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στα πλαίσια του πρώτου αγώνα, του τρίτου προκριματικού γύρου, του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο οποίος θα πάρει μέρος, το βράδυ της Τρίτης 15 Αυγούστου.

Τεταμένο είναι το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενόψει του αγώνα. Μετά από τα αιματηρά επεισόδια, που πήραν μέρος στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της Ένωσης, την περασμένη εβδομάδα. Τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα, να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής. Μετά από την επίθεση των Κροατών χούλιγκαν, οι οποίοι είχαν τη βοήθεια Ελλήνων συνεργών.

Το τραγικό αυτό γεγονός, έχει επισκιάσει την αναμέτρηση των δύο συλλόγων, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, έκανε μερικές δηλώσεις, πριν αποχωρήσει η ομάδα για την Κροατία. Μάλιστα αναφερόμενος στον Μιχάλη Κατσουρή, είπε πως η ομάδα θα παίξει για εκείνον, καθώς και την οικογένειά του. Ενώ στην ερώτηση αν είναι έτοιμοι, απάντησε λέγοντας πως είναι πάντα έτοιμοι.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα

«Εμείς πηγαίνουμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι 30 χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή. Αισθάνθηκα πάρα πολύ μεγάλη λύπη με αυτό που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα. Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του παιδιού που έχασε τη ζωή του».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.