Ποδόσφαιρο

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκς Καπ

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2023 - 12:27

Ακόμα ένα σόου έδωσε ο Λιονέλ Μέσι, στον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι, απέναντι στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον, στο Λιγκς Καπ. Για να πάρουν την πρόκριση, για τον τελικό της διοργάνωσης. Όπου θα έρθουν αντιμέτωποι, με την Νάσβιλ, στην οποία έχουν αγοράσει μετοχές, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκς Καπ

Για ακόμα μια φορά πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ ο Λιονέλ Μέσι, με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Συνεχίζοντας τις εκπληκτικές του αποδόσεις, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ενώ αγωνίζεται για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, σκόραρε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι, πετυχαίνοντας το ένατο του γκολ, για τον σύλλογο του Μαϊάμι. Έχοντας βρει τα δίχτυα σε κάθε αγώνα που έχει παίξει, με την φανέλα της αμερικανικής ομάδας.

Με αυτόν τον τρόπο, βοήθησε την Ίντερ Μαϊάμι να κερδίσει με σκορ 4-1, την Φιλαδέλφεια Γιούνιον στα πλαίσια του Λιγκς Καπ. Για να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι, με την Νάσβιλ. Η οποία απέκλεισε την Μοντερέι, στον ημιτελικό. Ενώ στην εν λόγω ομάδα, ένα μερίδιο των μετοχών της, ανήκει στα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Κάθε μέρα ενισχυμένες αποδόσεις στην Betsson

Ο Μέσι, πέτυχε το δεύτερο γκολ του αγώνα, το οποίο ήρθε από ένα συρτό σουτ, που έκανε έξω από την περιοχή. Με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, να μην μπορεί να αντιδράσει, για να το σταματήσει.

Μάλιστα αυτή η νίκη, πρόκειται για την τέταρτη τεσσάρα, που ρίχνει η Ίντερ Μαϊάμι. Στους έξι αγώνες που έχει αγωνιστεί ο 36χρονος σούπερ σταρ. Έχοντας κάνει το ίδιο, απέναντι στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, την Ντάλας και την Σάρλοτ.

Για ακόμα μια φορά, ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε από ολόκληρο το γήπεδο. Από τους χιλιάδες οπαδούς, οι οποίοι έδωσαν το παρών, για να τον δουν να παίζει. Με τα εκτός έδρας εισιτήρια, να φτάνουν τιμές ρεκόρ, σε κάθε αγώνα που παίζει ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr