Ποδόσφαιρο

Αρνητικά απάντησε η Ουτρέχτη σε προσφορά της Θέλτα για τον Δουβίκα

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 - 15:25

Η Θέλτα έχει εδώ και μερικές μέρες, εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τάσου Δουβίκα. Με την ομάδα της Ισπανίας, να κάνει προσφορά ύψους εφτά εκατομμυρίων ευρώ, στην Ουτρέχτη. Στην οποία ο ολλανδικός σύλλογος, απάντησε αρνητικά.

Αρνητικά απάντησε η Ουτρέχτη σε προσφορά της Θέλτα για τον Δουβίκα

Τον Τάσο Δουβίκα έχει το στόχαστρο της η Θέλτα, εδώ και μερικές ημέρες. Με την ομάδα από την Ισπανία, να θέλει να κάνει δικό της τον Έλληνα διεθνή. Έτσι ώστε να ενισχύσει της επιθετική της γραμμή, για την τρέχουσα σεζόν, στην Λα Λίγκα. Και να έχει το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ, για την απαιτητική αυτή χρόνια.

Μάλιστα έγινε γνωστό, πως οι Γαλιθιάνοι έκαναν επίσημη προσφορά για την αγορά του 24χρονου επιθετικού, στην Ουτρέχτη. Η οποία ήταν γύρω στα εφτά εκατομμύρια ευρώ. Με τον σύλλογο από την Ολλανδία, να απαντάει αρνητικά, καθώς δεν ικανοποιήθηκε από το πόσο.

Συγκεκριμένα, δεν φαίνεται καν να έγινε συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές για την προσφορά. Καθώς από την πλευρά της Ουτρέχτης, φέρονται να αξιώνουν τον Δουβίκα, τουλάχιστον στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Παρά το γεγονός, ότι ο ίδιος ο Έλληνας επιθετικός, ασκεί πίεση στην ομάδα, για να τον αφήσει να αποχωρήσει.

Η Θέλτα αναμένεται να επιστρέψει, με μια καινούρια βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου. Όμως δεν είναι σίγουρο, εάν είναι πρόθυμοι να δώσουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ζητούν οι Ολλανδοί. Με την διαφορά στην εκτίμηση του παίκτη, να φαίνεται σχετικά μεγάλη, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Όμως δεν είναι ότι ο ισπανικός σύλλογος, δεν έχει αρκετά χρήματα για να δώσει, για να αγοράσει παίκτες. Καθώς η Θέλτα θα βάλει στα ταμία της, γύρω στα 36 εκατομμύρια ευρώ, από την πώληση του νεαρού Γκάμπι Βέιγα στη Νάπολι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr