Ποδόσφαιρο

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς είναι κοντά στον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - 15:23

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς φέρεται να είναι πολύ κοντά, σε μια μετακίνηση στον Ολυμπιακό, από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, σε μορφή δανεισμού. Σύμφωνα με ίσα αναφέρει το Athletic.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς είναι κοντά στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός, τον τελευταίο καιρό εξετάζει την περίπτωση του Ομάρ Ρίτσαρντς. Για να τον φέρει στον Πειραιά, για να έχει ακόμα μια προσθήκη στο ρόστερ. Τώρα, όπως αναφέρει το Athletic, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να βρίσκονται πολύ κοντά, στον να τον κάνουν δικό τους.

Καθώς όπως γράφουν σε δημοσίευμα τους, ο 25χρονος αναμένεται να μετακομίσει στον Πειραιά, ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Με αυτή την προσθήκη, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει ακόμα ένα άτομο στην ομάδα, δίνοντας περισσότερο βάθος, στο ρόστερ.

Προσθέτοντας με τον τρόπο αυτό, περαιτέρω εναλλακτικές λύσεις. Σε περίπτωση που γίνει κάτι απρόοπτο, κατά την διάρκεια της σεζόν. Ενώ δίνει ιδιαίτερο βάθος, στην θέση του αριστερού μπακ. Καθώς οι Πειραιώτες, θα κάνουν δικό τους και τον Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ο Ομάρ Ρίτσαρντς έχει αγγλική υπηκοότητα, αν και κατάγεται, από την Τζαμάικα. Ο 25χρονος αριστερός μπακ, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, μέχρι αυτό το σημείο, στην Ρέντινγκ.

Το ξεκίνημα του, το είχε στις ακαδημίες της Φούλαμ, πριν αποκτηθεί από την Ρέντινγκ, το 2013. Από τις ακαδημίες, κατάφερε να φτάσει μέχρι και την πρώτη ομάδα. Με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε από το 2017 μέχρι και το 2021. Τότε τον απέκτησε η Μπάγερν Μονάχου ως ελεύθερη μεταγραφή.

Ενώ το καλοκαίρι του 2022 τον έκανε δικό της, η Νότιγχαμ Φόρεστ πληρώνοντας 8,5 εκατομμύρια ευρώ. Όμως ο Ομάρ Ρίτσαρντς ήταν άτυχος, καθώς έσπασε το πόδι του. Και γι’ αυτόν τον λόγο, δεν έχει αγωνιστεί ακόμα, με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας. Στην καριέρα του έχει κάνει συνολικά 144 εμφανίσεις, στις οποίες έχει πετύχει τέσσερα γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.