Ποδόσφαιρο

Ο Μέσι έστειλε την Ίντερ Μαϊάμι στην παράταση με ασίστ στο 90+7

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 14:24

Ο Λιονέλ Μέσι, μοίρασε δύο ασίστ, με την μια από τις δύο, να έρχεται στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, στον αγώνα με αντίπαλο την Σινσινάτι. Για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και να πάρει η ομάδα του την πρόκριση, στα πέναλτι, για τον τελικό του κυπέλλου των ΗΠΑ.

Ο Μέσι έστειλε την Ίντερ Μαϊάμι στην παράταση με ασίστ στο 90+7

Πριν από μερικές ημέρες, ο Λιονέλ Μέσι βοήθησε σε τεράστιο βαθμό την Ίντερ Μαϊάμι, να κατακτήσει το Λιγκς Καπ. Με τον Αργεντινό σούπερ σταρ, να είναι ο πρώτος σκόρερ, αλλά και ο πολυτιμότερος παίκτης, της διοργάνωσης. Ενώ η εικόνα ολόκληρης της ομάδας, βελτιώθηκε μετά από την άφιξη του, στον σύλλογο.

Δεν σταματάει όμως ο 36χρονος να βοηθάει την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Προσφέροντας ακόμα μια μεγάλη στιγμή, στον αγώνα του Μαϊάμι, κόντρα στην Σινσινάτι. Καθώς ο επτά φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, μοίρασε δύο ασίστ, η μια εκ των οποίων ήταν στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Για να στείλει τον αγώνα στην παράταση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Στην παράταση, οι ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ η καθεμία, για να γίνει το σκορ 3-3, στον ημιτελικό του κυπέλλου των ΗΠΑ. Και να οδηγηθεί ο αγώνας, στην διαδικασία των πέναλτι. Όπου η Ίντερ Μαϊάμι, βγήκε νικήτρια για ακόμα μια φορά, με σκορ 5-4.

Έτσι ο Λιονέλ Μέσι, βοήθησε την ομάδα του να φτάσει σε ακόμα έναν τελικό. Αυτή τη φορά, για το κύπελλο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Το εν λόγω παιχνίδι, θα πάρει μέρος στις 27 του Σεπτέμβρη, με την Ίντερ Μαϊάμι, να έρχεται αντιμέτωπη με την Χιούστον.

Μετά την λήξη του αγώνα, του US Open Cup, ένας μικρός οπαδός της Σινσινάτι, ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και ήταν στεναχωριμένος, για την ήττα της ομάδας του. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Λιονέλ Μέσι πλησίασε το παιδί για να το παρηγορήσει, με σκοπό να το κάνει να νιώσει καλύτερα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr