Ποδόσφαιρο

Η Ευρώπη παίζει μπάλα με σούπερ προσφορά*

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - 09:55

Τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη παίζουν μπάλα και η Betsson είναι εδώ με μία σούπερ προσφορά*. 

Η Ευρώπη παίζει μπάλα με σούπερ προσφορά*

Και μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας αυτό το διάστημα να έχουν στραφεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το Μουντομπάσκετ, τα εγχώρια πρωταθλήματα όμως έχουν πάντα τη δική τους αίγλη.

Η 3η αγωνιστική της Premier League κρύβει εντυπωσιακές αναμετρήσεις και ένα μεγάλο ματς, αυτό ανάμεσα στην Νιούκαστλ και την Λίβερπουλ (27/08, 18:30). Στην Ισπανία και την La Liga, το Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης (25/08, 22:30) και το Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα (27/08, 18:30) κλέβουν την παράσταση, ενώ στην Ιταλία το Γιουβέντους-Μπολόνια (27/08, 19:30) είναι ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της όπως πάντα γεμάτη ενθουσιασμό Serie A.

Στην χώρα μας και την Super League, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι πρεμιέρες της ΑΕΚ (με τον Πανσερραϊκό εντός έδρας, 26/08 21:30) και του Παναθηναϊκού (με τον Βόλο στη Λεωφόρο, 26/08, 20:00), καθώς και οι δύο προέρχονται από τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr