Ποδόσφαιρο

Μπαίνει ομίλους Conference League ο ΠΑΟΚ, 1-2 την Χαρτς [vid]

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - 23:47

Σε ένα σκληρό ματς γεμάτο δυνατές μονομαχίες ο ΠΑΟΚ επέδειξε την ανωτερότητα του έναντι της Χαρτς, νίκησε στην έδρα των Σκωτσέζων (σκόρερ οι Σβαμπ με πέναλτι και Ζίβκοβιτς) και την επόμενη Πέμπτη στην Τούμπα σφραγίζει την πρόκριση για τους ομίλους του Conference League.

Μπαίνει ομίλους Conference League ο ΠΑΟΚ, 1-2 την Χαρτς [vid]

Το ματς άρχισε με την Χαρτς να κερδίζει πέναλτι, ουσιαστικά στην πρώτη επίθεση. Η παράβαση υποδείχθηκε μετά από εξέταση του VAR και ο Σάνκλαντ στο 9’ έκανε το 1-0. Όμως στην αμέσως επόμενη φάση, υπήρξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!

Ο Ζίβκοβιτς το κέρδισε απ’ το μαρκάρισμα του Ρόουλς και ο Σβαμπ το μετέτρεψε σε γκολ στο 12’ για το 1-1. Από εκεί και πέρα το ματς δεν είχε φάσεις, μέχρι να φτάσει το 31’. Τότε ο Κοτάρσκι έκανε εκπληκτική επέμβαση στην προσπάθεια του Σάνκλαντ κρατώντας το 1-1. Το πρώτο μέρος με αρκετά δυναμικό στυλ και χωρίς να έχει παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, έφτασε στο τέλος του. Ο ΠΑΟΚ είχε μπει στο ρυθμό των Σκωτσέζων, αλλά ακόμη κι έτσι ήταν στην ισοπαλία.

Ξανά ο Ζίβκοβιτς

Ενα σουτ του Ζίβκοβιτς δεν απείλησε στις αρχές του δευτέρου μέρους. Το ματς ήταν δυναμικό, είχαμε και μικροτραυματισμούς παικτών. Στο 55’ η προσπάθεια του Τάισον σταμάτησε στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 66’ ο Μπόις απ’ το πουθενά έγινε κάτοχος της μπάλας και ο Σάνκλαντ σκόραρε για τους γηπεδούχους. Όμως μετά από εξέταση της φάσης διαπιστώθηκε πως υπάρχει οφσάιντ κι έτσι το γκολ δε μέτρησε ποτέ.

Οκτώ λεπτά μετά ο Ζίβκοβιτς μετά από γύρισμα του Μουργκ δεν κατάφερε να σκοράρει, χάνοντας την ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Όμως στο 75’ ο Σέρβος έδειξε την αξία του. Μετά από ωραία ενέργεια Τάισον, Μουργκ και τελικό αποδέκτη τον Αντρίγια, αυτός με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-2. Στο 79’ αρχικά ο Ζίβκοβιτς και μετά ο Νάρεϊ απείλησαν εκ νέου, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μετά και την ολοκλήρωση και των 8 λεπτών του έξτρα χρόνου.

Χαρτς (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Άτκινσον (90' Όφια), Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Βάργκας (90' Όντα), Ντέβλιν, Μακέι (64' Λόουρι), Κόκρεν (87' Σίμπικ), Σάνκλαντ, Μπόις (87' Ταγκάβα)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ενκόνγκ, Κουλιεράκης, Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (70' Μουργκ), Τάισον (78' Νάρεϊ), Τόμας (88' Τζίμας).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.