Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε η προσφορά για Αμούζου

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 13:59

Ο Ολυμπιακός, φέρεται να έκανε πρόταση στην Άντερλεχτ, για να κάνει δικό του τον Φράνσις Αμούζου. Όμως οι ερυθρόλευκοι, φέρονται να έλαβαν αρνητική απάντηση, από την ομάδα του Βέλγου.

Ολυμπιακός: Απορρίφθηκε η προσφορά για Αμούζου

Ο Φράνσις Αμούζου, φαίνεται να είναι ο επόμενος παίκτης που θέλει να κάνει δικό του ο Ολυμπιακός. Με τους ερυθρόλευκους, ακόμα να είναι στην αγορά, εξετάζοντας περιπτώσεις παικτών, για τις θέσεις του σέντερ φορ και του εξτρέμ. Έτσι ώστε να προσθέσουν βάθος στο ρόστερ, για να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.

Στο προσκήνιο ήρθε η περίπτωση του 24χρονου εξτρέμ, τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα οι Πειραιώτες, φέρονται να έχουν ήδη κάνει προσφορά στην Άντερλεχτ, για να τον κάνουν δικό τους. Και συγκεκριμένα, να τον αποκτήσουν ως δανεικό, από τον βελγικό σύλλογο.

Ενώ στην πρόταση υπήρχε και υποχρέωση για την αγορά του παίκτη, το επόμενο καλοκαίρι. Η οποία θα έφτανε μέχρι και τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Όμως η ομάδα, φέρεται να έδωσε αρνητική απάντηση, στην εν λόγω πρόταση. Όλα αυτά, είναι σύμφωνα με τις αναφορές του Βέλγου δημοσιογράφου, Σάσα Ταβολιέρι.

Ο Φράνσις Αμούζου, έχει καταγωγή από την Γκάνα, αν και έχει εκπροσωπήσει το Βέλγιο, σε επίπεδα Κ19 και Κ21, εφόσον μεγάλωσε εκεί. Μάλιστα βρίσκεται στην Άντερλεχτ από το καλοκαίρι του 2015, όπου ήταν 16 ετών. Ενώ έχει συμβόλαιο με την ομάδα από το Βέλγιο, μέχρι το 2025, έχοντας και την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου, για έναν ακόμα χρόνο.

Όλα τα δρομολόγια που βρίσκεται στην Άντερλεχτ, έχει συνολικά σκοράρει 21 γκολ και έχει μοιράσει 28 ασίστ, σε 207 εμφανίσεις, με την φανέλα της ομάδας. Η οποία για να σκεφτεί να τον παραχωρήσει, θέλει γύρω στα εννιά εκατομμύρια ευρώ. Που είναι το ποσό, με το οποίο των αξιώνουν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.