Ποδόσφαιρο

Το Παναθηναϊκός-Μπράγκα παίζει στην Betsson με σούπερ προσφορά*

Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - 19:01

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στην Πορτογαλία στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Champions League και παρά το καλό του πρώτο ημίχρονο, είδε την Μπράγκα να αντεπιτίθεται και να προηγείται με 2-0.

Το Παναθηναϊκός-Μπράγκα παίζει στην Betsson με σούπερ προσφορά*

Ευτυχώς στο τέλος οι Πράσινοι πέτυχαν το γκολ, με το 2-1 να τους δίνει ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός την Τρίτη φιλοξενεί την Μπράγκα στο ασφυκτικά γεμάτο ΟΑΚΑ (29/08, 22:00) και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το αποτέλεσμα που θα του δώσει το εισιτήριο για το Champions League.

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για το Παναθηναϊκός-Μπράγκα η οποία θα τρέχει μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης.


ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΣΤΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΡΑΓΚΑ

Στην πλατφόρμα της Betsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές*, τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στο στοίχημα και τα εξαιρετικά Virtual Sports αλλά και τα Leaderboard!

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr