Ποδόσφαιρο

Σούπερ προσφορά* στο ΑΕΚ-Αντβέρπ

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 - 18:00

Στο Βέλγιο δεν ήταν τα πράγματα με το μέρος της ΑΕΚ. Η Αντβέρπ επικράτησε, όμως το 1-0 αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στην Ένωση, η οποία θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League. 

Σούπερ προσφορά* στο ΑΕΚ-Αντβέρπ

Τώρα η ομάδα του Αλμέιδα φιλοξενεί την Αντβέρπ στο «στολίδι» της στη Νέα Φιλαδέλφεια (30/08, 22:00) και θέλει μπροστά στο κοινό της να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει την πρόκριση!

Θα καταφέρει η ΑΕΚ να προσπεράσει το εμπόδιο των Βέλγων και να βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Στην Betsson θα βρείτε μία σούπερ προσφορά* για το ΑΕΚ-Αντβέρπ, η οποία θα τρέχει μέχρι και την έναρξη της αναμέτρησης.

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΚ-ΑΝΤΒΕΡΠ!

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100%, με τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports.

Στην Betsson η δράση είναι πάντα στο 100%!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr