Ποδόσφαιρο

Ο Μπουχαλάκης οδεύει προς Χέρτα!

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 12:05

Ο Μπουχαλάκης ταξιδεύει στο Βερολίνο για να κλείσει στη Χέρτα!

Ο Μπουχαλάκης οδεύει προς Χέρτα!

Στη Χέρτα Βερολίνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο 30χρονος Έλληνας διεθνής χαφ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ύστερα από εννιά χρόνια (με δύο ενδιάμεσους σταθμούς σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Κόνιασπορ), καθώς έχει επέλθει οριστική συμφωνία με τη γερμανική ομάδα που αγωνίζεται στην 2. Bundesliga.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σεβάστηκαν απόλυτα την επιθυμία του να αποχωρήσει, από την στιγμή που δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, και έδωσαν το "ΟΚ" για να ολοκληρωθεί το deal, συνεκτιμώντας και την προσφορά του.

Το συμβόλαιό του εκτιμάτε περί τις 500-550 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, λιγότερα από αυτά που λάμβανε στον Ολυμπιακό.

Ο Μπουχαλάκης φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε 226 παιχνίδια, σημειώνοντας 14 γκολ και μοιράζοντας 16 ασίστ, ενώ κατάκτησε έξι πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα με τον Ολυμπιακό, αποτελώντας τα προηγούμενα χρόνια κι έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.