Ποδόσφαιρο

Conference League: Στους ομίλους με.. στιλ ο ΠΑΟΚ, 4-0 την Χαρτς! [vid]

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 23:05

Με δύο γκολ ανά 45λεπτο, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 4-0 την σκωτσέζικη Χαρτς στην Τούμπα, διπλασίασε τις νίκες του και σφράγισε την παρουσία του στους ομίλους του Conference League

Conference League: Στους ομίλους με.. στιλ ο ΠΑΟΚ, 4-0 την Χαρτς! [vid]

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την αναμέτρηση δείχνοντας διάθεση να ελέγξει το ρυθμό και το κατάφερε σε απόλυτο βαθμό. Η Χαρτς επέλεξε ν’ αφήσει στον Δικέφαλο το δικαίωμα να φτάνει μέχρι τη μεσαία γραμμή χωρίς πίεση και αυτό το πλήρωσε.

Στο 16′ και στην πρώτη εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Τάισον έκανε συρτό σουτ και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα των Σκωτσέζων που είδε την μπάλα να περνάει από μπροστά του και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Βραζιλιάνος είχε ξεκινήσει κεφάτος και το γκολ τον έκανε να απογειωθεί. Την ίδια στιγμή ο Μπράντον Τόμας ήταν παντού, εκτός και εντός περιοχής, και στο 23′ έκανε το 2-0 με γυριστό σουτ. Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» την υπόθεση πρόκριση πριν καν συμπληρωθούν 30 λεπτά παιχνιδιού και εκνεύρισε τους Σκωτσέζους που… χτυπούσαν στο ψαχνό.

Ο Δικέφαλος κλήθηκε να διαχειριστεί την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, θέλοντας να «σβήσει» το ματς, που για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν το όγδοο σε 36 μέρες – τα περισσότερα από κάθε άλλη ελληνική ομάδα σε αυτό το διάστημα.

Πάντως και στο δεύτερο μισό ο ΠΑΟΚ βρήκε άλλα δυο γκολ. Ο Κωνσταντέλιας τελείωσε με ωραίο πλασέ την πάσα του Ζίβκοβιτς, σε μια φάση που ξεκίνησε από γέμισμα του Κοτάρσκι στο 57′. Το τέταρτο τέρμα ήρθε από τον Τάισον μετά από ασίστ του Μπράντον στο 71′.

Με αυτόν τον τρόπο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει από τις Συμπληγάδες των τριών προκριματικών γύρων και να επιστρέψει στη φάση των ομίλων του Conference μετά την περσινή απουσία του και προετοιμάζεται για έναν γεμάτο χειμώνα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64′ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (64′ Οζντόεφ), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς (82′ Βρακάς), Κωνσταντέλιας, Τάισον (74′ Μουργκ), Τόμας (74′ Τζίμας

Χαρτς: Κλαρκ, Καντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Άτκινσον (82′ Όφια), Ντέβλιν (82′ Χαλιντέι), Μπόις (59′ Ταγκάβα), Κοκρέιν, Κίνγκσλι (66′ Ντένολμ), Σάνκλαντ (66′ Λόουρι), Βάργκας

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.