Ποδόσφαιρο

Επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού, 0-3 την Τσουκαρίτσκι [vid]

Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 23:30

Ο Ολυμπιακός, επικράτησε 3-0 της Τσουκαρίτσκι στη Σερβία, σε ένα ματς που είχε τον απόλυτο έλεγχο από την αρχή και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου ματς, σφράγισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Επίδειξη δύναμης του Ολυμπιακού, 0-3 την Τσουκαρίτσκι [vid]

Με σκοπό να απειλήσει και να βρει το γρήγορο γκολ μπήκε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 11ο λεπτό, με τον Ελ Κααμπί να δοκιμάζει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Έπειτα από δύο λεπτά, ήρθε και η μεγαλύτερη φάση για τους “ερυθρόλευκους” με τον Έσε να κάνει το δυνατό σουτ και τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του κίπερ της Τσουκαρίτσκι.

Στο 21ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αρχικά με την κεφαλιά του Ρέτσου μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπιελ που απέκρουσε ο Σαμούροβιτς, αλλά και στη συνέχεια με τον Μασούρα, που πήρε το ριμπάουντ και σούταρε, με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και μάλιστα στο 34ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπιέλ μπήκε στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων, τροφοδότησε τον Μασούρα ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έριξε τον ρυθμό της και τέσσερα λεπτά αργότερα, έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, ξανά με τον Ισπανό μέσο. Στην εκπνοή του πρώτου μέρος, οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, μετά την εξαιρετική συνεργασία Βρουσάι – Μπιελ όπου ο τελευταίος μπήκε με φόρα, έκανε την ντρίμπλα και νίκησε τον κίπερ της Τσουκαρίτσκι.

Ουδόλως απειλήθηκε

Ιδια ήταν η εικόνα και στην έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον Ολυμπιακό να έχει τον πλήρη έλεγχο, να μην έχει απειληθεί και να “σφυροκοπά” την αντίπαλη περιοχή. Στο 53ο λεπτό, ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρέτσος πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με το κεφάλι έγραψε το 3-0 υπογράφοντας με θριαμβευτικό τρόπο την πρόκριση των Πειραιωτών στους ομίλους του Europa League. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν ένιωσαν την παραμικρή αντίσταση και πίεζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να σκοράρουν για τέταρτη φορά, με το σουτ του Μπιέλ να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός συνέχισε δυνατά και έψαξε ακόμη ένα τέρμα, με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί να περνά δίπλα από την εστία, ενώ στη συνέχεια, μετά τη σέντρα του Έσε, η προσπάθεια του Μαροκινού κατέληξε άουτ. Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδειχναν διψασμένοι για ακόμη ένα γκολ, όμως οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν καρπούς με το 3-0 να διατηρείται έως το τέλος και τους “ερυθρόλευκους” να παίρνουν με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.