Ποδόσφαιρο

Οι μάχες στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023 - 09:51

Με σημαντικά ματς σε όλα τα πρωταθλήματα συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση στην Ευρώπη.

Οι μάχες στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

H 4η αγωνιστική της Premier League ξεκινά από το Λούτον, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Γουέστ Χαμ (22:00). Το ματς είναι ιστορικό για τους γηπεδούχους, αφού αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση στο «Kenilworth Road» για την Premier League. H Λούτον θέλει μάλιστα να συνδυάσει αυτό το γεγονός με τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς στα πρώτα δύο παιχνίδια της έχασε εύκολα από Μπράιτον (4-1) και Τσέλσι (3-0). Αντίθετα, η Γούεστ Χαμ ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της και μέχρι στιγμής είναι αήττητη με δύο νίκες (3-1 την Μπράιτον, 3-1 την Τσέλσι) και μία ισοπαλία (1-1 με Μπόρνμουθ) στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Λούτον – Γουέστ Χαμ 1:4.50 Χ:3.75 2:1.81

Προσπαθώντας ακόμα να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ναντ (22:00). Η ομάδα του Μαρθελίνο είναι αήττητη στο πρωτάθλημα, αφού κέρδισε τις Μπρεστ (2-0) και Ρεμς (2-1), ενώ «έγραψε» ισοπαλία με την Μετς (2-2). Αντίθετα, οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν και το μόνο θετικό τους αποτέλεσμα ήρθε πριν λίγες μέρες, στο χορταστικό 3-3 με τη Μονακό. Νωρίτερα, η Ναντ έχασε από τη Λιλ (2-0) και την Τουλούζ (2-1).

Ναντ – Μαρσέιγ 1:4.50 Χ:3.90 2:1.75

Βέβαια, από το πρόγραμμα της Παρασκευής (1/9) ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία. Η Ρόμα υποδέχεται τη Μίλαν (21:45) και ψάχνει την πρώτη της νίκη στη σεζόν, αφού στα δύο προηγούμενα ματς μέτρησε ένα βαθμό (2-2 με την Σαλερνιτάνα, ήττα με 2-1 από την Βερόνα). Αντίθετα, η Μίλαν είναι μέχρι στιγμής εντυπωσιακή, κερδίζοντας άνετα την Μπολόνια (2-0) και την Τορίνο (4-1). Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρομέλου Λουκάκου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Serie A.

Ρόμα – Μίλαν 1:2.75 Χ:3.25 2:2.75

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Tα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr