Ποδόσφαιρο

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων (vids)

Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:36

Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων την αγωνιστική που μας πέρασε.

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων (vids)

Με τέσσερις εκπροσώπους στα ευρωπαϊκά δρόμενα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το ενδιαφέρον έχει χτυπήσει κόκκινο. Οπότε τα βλέμματα είναι στραμμένα τόσο στο δικό μας πρωτάθλημα αλλά και στους αγώνες των ομάδων που κλήθηκαν οι εκπρόσωποί μας, να αντιμετωπίσουν στους ευρωπαϊκούς τους ομίλους.

Τι έκαναν οι ελληνικές ομάδες

Και οι τέσσερις ομάδες μας έπαιζαν εχθές για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός καθάρισε εύκολα τη Λαμία με 4-0 εντός έδρας. Ο ΠΑΟΚ είχε τις πρώτες απώλειες με την ήττα στην έδρα του ΟΦΗ στις καθυστερήσεις του ματς. Η ΑΕΚ σε ματς ροντέο επιβλήθηκε του Βόλου με 3-2 παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Τέλος ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ατυχία του και στους τραυματισμούς του, πέρασε από την έδρα του ΠΑΣ στα Γιάννενα με 1-0. Είχαμε δηλαδή 3 στις 4 νίκες για τις ελληνικές ομάδες στα εγχώρια δρόμενα.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Η Γούεστ Χαμ είχε σχετικά εύκολο έργο απέναντι στη νεοφώτιστη Λούτον, κερδίζοντας με 1-2 εκτός έδρας. Η Μπάτσκα Τόπολα πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ράντνικ Σουρντούλιτσα. Tέλος η Στουτγκάρδη διέλυσε την άμυνα της Φράιμπυργκ με 5 γκολ το Σάββατο.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού

Οι αντίπαλοι των πρασίνων είχαν δύσκολο σαββατοκύριακο. Η Μακάμπι Χάιφα επικράτησε με 2-1 της Χάποελ Ιερουσαλήμ ενώ η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε με 3-1 από την Κάντιθ εκτός. Η Ρεν έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Μπρεστ. Μόνο η Μακάμπι έμεινε όρθια ουσιαστικά.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έμεινε στο 1-1 μέσα στην έδρα της με την Κολωνία, η Ελσίνκι στο 2-2 εντός έδρας κόντρα στην Κουόπιο και η Αμπερντίν έχασε μέσα εντός έδρας με 2-0 από την Χιμπέρνιαν. Καμία από τις τρεις δηλαδή δεν κατάφερε να κερδίσει, συν ότι έχασε και ο δικέφαλος.

Τι έκαναν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ

Η Μπράιτον έκανε τρόμερή εμφάνιση και έφτασε σε μια μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Νιουκάστλ. Η Μαρσέιγ γκέλαρε απέναντι στη Ναντ, μένοντας στο 1-1, ενώ και ο Άγιαξ είχε την ίδια τύχη, αφού κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με την Φορτούνα Σιτάρντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.