Ποδόσφαιρο

Η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι κέρδισε και στο Λος Άντζελες

Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:26

Ο Λιονέλ Μέσι πέρασε και από την Καλιφόρνια με την Ίντερ Μαϊάμι. Εκεί η ομάδα του Αργεντινού, ήρθε αντιμέτωπη με την LAFC, στο Λος Άντζελες. Από όπου και έφυγε νικήτρια με 3-1, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 4 Σεπτεμβρίου.

Η Ίντερ Μαϊάμι του Μέσι κέρδισε και στο Λος Άντζελες

Ακόμα μια νίκη, πήρε η Ίντερ Μαϊάμι με τη βοήθεια του Λιονέλ Μέσι, του Σέρχιο Μπουσκέτς και του Τζόρντι Άλμπα. Αυτή τη φορά, η ομάδα πήγε στην Καλιφόρνια, για να αντιμετωπίσει την LAFC στην έδρα της, στο Λος Άντζελες.

Η παρέα του Αργεντινού, έφυγε νικήτρια, με 3-1, χωρίς ο ίδιος να σκοράρει. Αν και μοίρασε δύο ασίστ, μια εκ των οποίων, οδήγησε σε ένα εξαιρετικό γκολ του Τζόρντι Άλμπα. Το οποίο θύμισε τις εποχές της Μπαρτσελόνα, καθώς οι δύο τους συνεργάστηκαν και με τον Σέρχιο Μπουσκέτς.

Μόλις έληξε ο αγώνας, ο Λιονέλ Μέσι συνάντησε τον πρώην αμυντικό της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο οποίος είναι στη LAFC πλέον. Οι δύο τους αγκαλιάστηκαν και ο Ιταλός αμυντικός, θέλησε να βγάλει την κόρη του μια φωτογραφία, με τον Αργεντινό.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Εφόσον ο αγώνας πήρε μέρος στο Λος Άντζελες, πολλές ήταν οι διασημότητες, που έδωσαν το παρών. Για να παρακολουθήσουν τον 36χρονο σούπερ σταρ, από τις κερκίδες του Banc of California Stadium.

Αφού έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στις Ηνωμένες Πολιτείες, από την άφιξη του στην χώρα. Προσελκύοντας όλο και περισσότερο ενδιαφέρον, από τους Αμερικανούς.

Στο πλήθος διάσημων που παρευρέθηκαν στο γήπεδο, συμπεριλαμβάνονται ενεργοί αλλά και παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες, του NBA. Όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Μάτζικ Τζόνσον. Υπήρχαν και ηθοποιοί, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Έντουαρντ Νόρτον, καθώς και η Σελίνα Γκόμες. Ενώ εκεί ήταν και ο πρίγκιπας Χάρι, μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr