Ποδόσφαιρο

Διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" της Γαλατασαράι

Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:33

Επίσημο το διπλό «μπαμ» με Τανγκί Ντομπελέ και Ντάβιντσον Σάντσες για τη Γαλατάσαραϊ, που ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών από την Τότεναμ.

Διπλό μεταγραφικό

Ο Ντομπελέ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για μια σεζόν με οψιόν αγοράς για 12,8 εκατομμύρια λίρες (περίπου 15 εκ. ευρώ), σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 26χρονος άσος, σημείωσε 10 γκολ σε 91 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τους Σπερς μετά την απόκτηση του από την Λιόν το 2019. Ο Γάλλος διεθνής είχε στο παρελθόν παραχωρηθεί δανεικός στην Λιόν και στην πρωταθλήτρια της Serie A, Νάπολι.

Παράλληλα, ο 27χρονος Σάντσες υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο, αφού η Γαλατασαράι πλήρωσε 8,1 εκατομμύρια λίρες (περίπου 9,5 εκ. ευρώ) για τον Κολομβιανό διεθνή σέντερ μπακ, ο οποίος έφυγε από τους Σπερς με 207 εμφανίσεις σε έξι σεζόν, έχοντας ενταχθεί στην ομάδα το 2017, προερχόμενος από τον Αγιαξ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr