Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Απέκτησε τον Κάλενς!

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:23

Η ΑΕΚ βρήκε στο πρόσωπο του Κάλενς τον παίκτη που ήθελε για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας

ΑΕΚ: Απέκτησε τον Κάλενς!

Η ΑΕΚ έκανε τελικά την μεταγραφή που ήθελε για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας της. Πιο συγκεκριμένα απέκτησε τον Αλεξάντερ Κάλενς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Περουβιανού κεντρικού αμυντικού Αλεξάντερ Κάλενς (Alexander Martin Callens Asin) με τη μορφή δανεισμού από την ισπανική Τζιρόνα, διατηρώντας οψιόν για την αγορά του το καλοκαίρι του 2024.

Πραγματική αίσθηση καζίνο

Ο Αλεξάντερ Κάλενς γεννήθηκε στις 4 Μαϊου του 1992 στην πόλη Καγιάο του Περού και έχει ύψος 1,86. Άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του τοπικού συλλόγου Sport Boys και με αυτή την ομάδα πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στη μεγάλη κατηγορία της χώρας τη σεζόν 2010-11 (31 συμμετοχές – 1 γκολ).

Στη συνέχεια βρέθηκε στην Ευρώπη και στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και αγωνίστηκε κυρίως με τη δεύτερη ομάδα της. Το 2015 πήγε στη Νουμάνθια (40 συμμετοχές και 3 γκολ στη Segunda Division τη διετία 2015-17) και ακολούθησε μια πενταετία στο MLS με τη New York City. Αυτός ήταν ο πιο σημαντικός σταθμός της μέχρι τώρα καριέρας του, με συνολικά 193 αγώνες και 15 γκολ, συμμετέχοντας στην κατάκτηση του MLS Cup 2021.

Από τον περασμένο Ιανουάριο ανήκει στην Τζιρόνα, με την οποία αγωνίστηκε σε έξι ματς της Primera Division.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.