Ποδόσφαιρο

Συνιδιοκτήτης της Φαρούλ με τον Γκεόργκι Χάτζι γίνεται ο Ριβάλντο

Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:28

Ενδιαφέρον για την ιδιοκτησία ποδοσφαιρικών ομάδων, φαίνεται πως απέκτησε ο Ριβάλντο. Με τον Βραζιλιάνο πρώην ποδοσφαιριστή, να γίνεται συνιδιοκτήτης της ομάδας στην οποία αγωνίζεται ο γιος του, Ριβαλντίνιο. Που είναι και η πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Φαρούλ Κονστάντσα. Μαζί με τον θρύλο του αθλήματος στην χώρα, Γκεόργκι Χάτζι.

Συνιδιοκτήτης της Φαρούλ με τον Γκεόργκι Χάτζι γίνεται ο Ριβάλντο

Φαίνεται πως απέκτησε ενδιαφέρον για να γίνει ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας, ο θρυλικός πρώην παίκτης, Ριβάλντο. Ακολουθώντας στα βήματα του άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Βραζιλίας, Ρονάλντο Ναζάριο. Ο οποίος έχει αποκτήσει την Ρεάλ Βαγιαδολίδ στην Ισπανία, και την Κρουζέιρο στην πατρίδα του.

Καθώς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, θα αναλάβει την ιδιοκτησία της Φαρούλ Κονστάντσα. Όντας συνιδιοκτήτης της ομάδας από τη Ρουμανία, μαζί με τον θρύλο του ρουμανικού ποδοσφαίρου, Γκεόργκι Χάτζι.

Ο ίδιος, βρίσκεται στην ηγεσία της ομάδας από το 2021. Όταν η ομάδα συγχωνεύθηκε με την Βιροτούλ, την οποία είχε ιδρύσει, πίσω στο 2009. Ενώ ταυτόχρονα, τελεί και χρέη του προπονητή του συλλόγου.

Από τότε που έγινε δική του η ομάδα όμως, έψαχνε κάποιον για να την διοικήσει μαζί του. Έτσι ώστε να μην είναι τόσο δύσκολη η δουλειά του. Και φαίνεται πως βρήκε τον άνθρωπο του, στο πρόσωπο του Ριβάλντο. Για να αναλάβουν από κοινού την διοίκηση του κλαμπ, με τον άλλοτε αστέρα της Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρουν στο ρουμανικό μέσο, Pro Sport, ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ήδη στην χώρα. Και έχουν μείνει μόνο τα τυπικά, για να γίνει επίσημη η συμφωνία. Με τον Γκεόργκε Χάτζι να έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών σε ποσοστό 80%. Ενώ το 20% έχει ο Τσίπριαν Μαρικά.

Ο Ριβάλντο, αναμένεται να αγοράσει το 10% από τον Χάτζι. Και έχει έναν λόγο παραπάνω να ενδιαφέρεται για την εν λόγω ομάδα. Καθώς ο γιος του, Ριβαλντίνιο, αγωνίζεται στην Φαρούλ. Αυτό που θέλει να πετύχει ο Χάτζι, είναι να ενδυναμώσει την εικόνα της ομάδας. Αλλά και να την ενισχύσει σε αγωνιστικό επίπεδο, με νέους παίκτες από την Νότια Αμερική.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr