Ποδόσφαιρο

Γιουβέντους: Σοκ με Πογκμπά, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:59

Άνω κάτω έγινε η Γιουβέντους με το θέμα του Πολ Πογκμπά που κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Γιουβέντους: Σοκ με Πογκμπά, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ

Η Γιουβέντους βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη είδηση που έχει να κάνει με τον Πολ Πογκμπά. Καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ο άλλοτε διεθνής μέσος, όπως αναφέρει η ιταλική αθηλτική εφημερίδα «Gazzetta dello sport», βγήκε θετικός σε τεστ αντιντόπινγκ που έγινε μετά τον αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Γιουβέντους, όπου κέρδισαν οι «μπιανκονέρι» με 3-0 με τον Γάλλο να βρίσκεται στον πάγκο.

Η απαγορευμένη ουσία στην οποία βρέθηκε θετικός ο Γάλλος μέσος ήταν η τεστοστερόνη.

Ο κίνδυνος για βαριά τιμωρία είναι μεγάλος και αναμένεται η αντίδραση της ιταλικής ομάδας, αλλά και του Γάλλου μέσου.

Μια δύσκολη στιγμή για τον Πολ Πογκμπά που πάντως τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα. Το παλεύει για να γυρίσει στις καλές εμφανίσεις, αλλά αντιμετώπισε αρκετούς τραυματισμούς. Τώρα ήρθε και το θέμα με το ντόπινγκ που αναμένεται να του δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr