Ποδόσφαιρο

Μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο ο Ρενέ Χένρικσεν

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:25

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, μίλησε για πρώτη φορά, για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Την οποία κατάφερε να κερδίσει. Ενώ αποκάλυψε και ότι με τη θεραπεία που ακολουθεί, κατάφερε να πάρει πίσω ξανά, την παλιά του ζωή.

Μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο ο Ρενέ Χένρικσεν

Το 2018, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και άλλοτε κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο του μυελού των οστών. Ο 53χρονος, έδωσε μεγάλη μάχη και κατάφερε να κερδίσει τον καρκίνο.

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη σε μέσο της Δανίας, στην οποία μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του. Αλλά και για την θεραπεία, την οποία ακολούθησε, με την οποία κατάφερε να πάρει την ζωή του πίσω. Συγκεκριμένα, για την εν λόγω θεραπεία, ο Χένρικσεν πηγαίνει μια φορά τον μήνα στο νοσοκομείο. Όπου και κάνει μια ένεση στο στομάχι του.

Ο Ρενέ Χένρικσεν, αγωνίστηκε με την φανέλα του Παναθηναϊκού, για έξι χρόνια και συγκεκριμένα από το 1999 μέχρι το 2005. Στα οποία έκανε 207 εμφανίσεις με το τριφύλλι, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο.

Μάλιστα τον προηγούμενο Μάιο, ο Δανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, επισκέφτηκε την Ελλάδα. Διότι η Κηφισιά, θέλησε να τον τιμήσει για την οροσειρά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον αγώνα που έπαιξε, κόντρα στον Ολυμπιακό Β’.

Οι δηλώσεις του Χένρικσεν

“Φυσικά ήταν ένα τεράστιο σοκ όταν το έμαθα. Αλλά τώρα βρίσκομαι σε μία καλή φάση στη ζωή μου. Αισθάνομαι πολύ καλά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και έχω μείνει έκπληκτος από τη νέα μορφή θεραπείας.

Δεν έχω παρενέργειες και μπορώ να πάω κατευθείαν σπίτι και να δουλέψω μετά την επίσκεψη στο νοσοκομείο. Ανέκτησα ξανά την παλιά μου ζωή, κάτι που πριν από μερικά χρόνια δεν πίστευα ότι ήταν εφικτό να συμβεί.

Θα μπορούσα να πω ότι γεννήθηκα ξανά. Με τη νέα θεραπεία έχω ανακτήσει την ποιότητα ζωής μου”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.