Ποδόσφαιρο

Ο Κασάμι είπε αντίο στον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:24

Ο Παϊτίμ Κασάμι, φεύγει από τον Ολυμπιακό. Για να συνεχίσει την καριέρα του, παίζοντας με την φανέλα της Σαμπντόρια, στην Serie B. Ο 31χρονος μέσος, θέλησε να πει αντίο στους ερυθρόλευκους, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Κασάμι είπε αντίο στον Ολυμπιακό

Ο Παϊτίμ Κασάμι, αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Με την πρώτη να είναι από το 2014, μέχρι το 2016, όταν είχε αποκτηθεί από την Φούλαμ. Έπειτα δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ μετά πήρε μεταγραφή για την Σιόν και στην συνέχεια την Βασιλεία. Προτού επιστρέψει στους ερυθρόλευκους, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Την περσινή σεζόν ο Κασάμι πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ, σε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ενώ συνολικά με την φανέλα των Πειραιωτών, έχει κάνει 81 εμφανίσεις, στις οποίες σκόραρε έντεκα φορές και μοίρασε δέκα ασίστ.

Τώρα ο 31χρονος μέσος, φαίνεται πολύ κοντά στην μετακίνηση στην Ιταλία. Για να παίξει για χάρη της Σαμπντόρια του Αντρέα Πίρλο, στην Serie B. Δηλαδή την δεύτερη κατηγορία, του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Κάθε ημέρα ενισχυμένες αποδόσεις* στην Betsson

Όμως έχει ακόμα στην καρδιά του τον Ολυμπιακό. Και γι’ αυτόν τον λόγο, θέλησε να αποχαιρετήσει την ομάδα του Πειραιά. Με ανάρτηση που έκανε, στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram. Με τον πρώην προπονητή των ερυθρολεύκων, Μίτσελ, να αποθεώνει τον 31χρονο, με δικό του σχόλιο.

Η ανάρτηση του Κασάμι

“Αγαπητή οικογένεια του Ολυμπιακού, ποτέ δεν είναι εύκολο να πεις αντίο. Κατέχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Γράψαμε ιστορία μαζί κι εκείνες οι αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα. Σας ευχαριστώ για όλα. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία αυτή τη σεζόν κι όχι μόνο. Μια φορά Θρύλος, πάντα Θρύλος”.

Το σχόλιο του Μίτσελ

“Σε ευχαριστώ πολύ Παϊτίμ. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη συμπεριφορά σου και τη σκληρή δουλειά σου κάθε μέρα είτε έπαιζες είτε όχι, επειδή είσαι επαγγελματίας. Ήταν συναρπαστικό που σε γνώρισα. Καλή τύχη όπου αποφασίσεις να συνεχίσεις. Είμαι ακόμη ένας φαν σου”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.