Ποδόσφαιρο

Κατηγορούν την ΕΠΟ οι απλήρωτοι διαιτητές της Super League 2

Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:27

Σκοπεύουν να κινηθούν νομικά κατά της ΕΠΟ, καθώς και κάποιων ομάδων, διαιτητές της Super League 2. Οι οποίοι, όπως αποκάλυψαν μέσω επιστολής τους, δεν έχουν πληρωθεί, εδώ και δύο χρόνια.

Κατηγορούν την ΕΠΟ οι απλήρωτοι διαιτητές της Super League 2

Για τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν παραμείνει απλήρωτοι, κάποιοι διαιτητές της Super League 2, οι οποίοι έχουν στραφεί κατά της ΕΠΟ. Μάλιστα σκοπεύουν να κινηθούν νομικά, κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Καθώς και κατά ορισμένων ομάδων, οι οποίες τους χρωστάνε ακόμα χρήματα. Κάτι που αποκάλυψαν, με μια επιστολή, την οποία έστειλαν στην ΕΠΟ. Κατηγορώντας τους μάλιστα, ότι τους αντιμετωπίζουν σαν ανθρώπους τρίτης κατηγορίας, ανάμεσα σε αλλά.

Ανέφεραν επίσης, πως δεν έχουν πληρωθεί διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας. Στους οποίους είχαν πει, πως θα τους πλήρωναν με τα χρήματα που θα έπαιρναν από την UEFA. Κάτι που όμως, εν τέλει δεν συνέβη.

Η επιστολή των διαιτητών στην ΕΠΟ

“Ντροπή! Πραγματικά πρέπει να ντρέπεστε να αντιμετωπίζετε τους διαιτητές σαν ανθρώπους τρίτης κατηγορίας.

Δύο χρόνια τώρα δεν έχετε πληρώσει τους Διαιτητές, Βοηθούς Διαιτητές και Παρατηρητές Διαιτησίας της Superleague-2 της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας παρότι εισπράττετε κανονικά τα εξοδολόγια από τις ομάδες.

Οι Διαιτητές έπρεπε να είχαν πληρωθεί πριν την έναρξη των αγώνων όπως διατυμπανίζετε ότι εφαρμόζετε τον ΚΑΠ, αντ’ αυτού όμως κρατάτε τα χρήματα τους για άλλους σκοπούς.

Κύριε πρόεδρε στη συνάντηση που είχαμε μας υποσχεθήκατε ότι θα πληρώσετε τους διαιτητές από τα χρήματα που θα πάρετε από την UEFA, τα χρήματα τα πήρατε όμως αυτά πήγαν αλλού!!! Οι Διαιτητές έχουν ακόμη λαμβάνειν!

Και πάλι ντροπή! Καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν λαμβάνειν χρήματα να το δηλώσουν άμεσα στους συνδέσμους που ανήκουν για να κινήσουμε νομικές διαδικασίες τόσο κατά της ΕΠΟ όσο και κατά των ομάδων που χρωστούν.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. / Ε.Δ. – Ο.Δ.Π.Ε.

Ο Πρόεδρος Γιανναδάκης Εμμανουήλ

Ο Γεν. Γραμματέας Καραμάνης Γεώργιος”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr