Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Σκελότο από την Παραγουάη

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:20

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Παραγουάης, είναι ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο μετά από ανακοίνωσε της ομοσπονδίας, για το άσχημο ξεκίνημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής.

Τέλος ο Σκελότο από την Παραγουάη

Μια ισοπαλία 0-0 με το Περού και μια ήττα με 1-0 από τη Βενεζουέλα στους δύο πρώτους προκριματικούς της για τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 κόστισαν στον Αργεντινό τη δουλειά του μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Παραγουάης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γκιγιέρμο Μπάρος Σκελότο ως επικεφαλής της εθνικής ομάδας της Παραγουάης», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομοσποδνίας, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Μπάρος Σκελότο πήρε τη σκυτάλη από τον συμπατριώτη του Εντουάρδο Μπενίτσο τον Οκτώβριο του 2021 και κέρδισε τέσσερις φορές σε 17 παιχνίδια που ήταν επικεφαλής.

Η Παραγουάη, η οποία εμφανίστηκε για τελευταία φορά στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική το 2010, είναι αυτή τη στιγμή έκτη στα προκριματικά των 10 εθνικών ομάδων της Νότιας Αμερικής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr