Ποδόσφαιρο

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Είμαστε μία ομάδα υπό κατασκευή»

Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:36

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έκανε δηλώσεις μετά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ο οποίος έληξε ισόπαλος με 1-1. Δηλώνοντας αισιόδοξος για τον μέλλον των ερυθρολεύκων. Ενώ τονίζει, πως πρόκειται για μία ομάδα υπό κατασκευή.

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Είμαστε μία ομάδα υπό κατασκευή»

Μερικές δηλώσεις έκανε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά από τον αγώνα του Ολυμπιακού, με την ΑΕΚ. Με το ντέρμπι της OPAP Arena, να λήγει ισόπαλο, με τελικό σκορ 1-1. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, δηλώσεις αισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου. Ενώ τόνισε πως είναι ομάδα υπό κατασκευή.

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

«Νομίζω πως ήταν ένα παιχνίδι έντονο και δύσκολο, το ματς ξεκίνησε όπως περιμέναμε την ΑΕΚ να έχει ένταση και τα πρώτα 20 λεπτά η πίεση ήταν υπέρ της ΑΕΚ. Στη συνέχεια ανακτήσαμε τον έλεγχο και ισοφαρίσαμε. Ένα παιχνίδι που αρκετές στιγμές ήμασταν καλοί, κάποιες άλλες όχι. Πρέπει να βελτιωθούμε.

Είμαστε μία ομάδα υπό κατασκευή, σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Σκοπός μας σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε, στο δυνατό σημείο στο παιχνίδι της ΑΕΚ στις εναέριες μπάλες, ήμασταν δυνατοί και τις καλές στιγμές μας τις εκμεταλλευτήκαμε. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι.

Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια, μας δίνουν ευκαιρία να δεθούμε καλύτερα, υπάρχουν παίκτες που κάνουν ακόμη το ντεμπούτο τους και είμαστε αισιόδοξοι ότι τις επόμενες εβδομάδες και μήνες θα ομογενοποιηθούμε ως ομάδα».

Για τον Ποντένσε

«Είναι εδώ και δύο εβδομάδες έχει προπονηθεί πολλοί περισσότερο απ’ όσους έλειπαν για τις εθνικές. Τα χαρακτηριστικά του ήταν τέτοια που τα θέλαμε στο παιχνίδι μας και έχει την εμπειρία σε τέτοιους αγώνες. Το σημαντικό είναι η ομάδα, κατάφερε να δώσει απαντήσεις σε σημεία του παιχνιδιού μας που χρειαζόμαστε ενίσχυση, ήμασταν καλοί. Σημαντικά χαρακτηριστικά σε αυτό το επίπεδο».

Η συνέντευξη Τύπου

«Ήταν έντονο και δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν όπως το περιμέναμε, ο αντίπαλός μας ήταν ανώτερός μας και είχε κερδίσει όλες τις στημένες φάσεις. Συμφωνώ ότι μετά το γκολ που δεχτήκαμε η ομάδα μας αντέδρασε και στη συνέχεια του ημιχρόνου ήμασταν αρκετά ανώτεροι απ’ ότι ήμασταν στην αρχή. Μας έλειπε ίσως η ηρεμία και η ψυχραιμία.

Στο δεύτερο ημίχρονο επίσης μπήκαμε καλά και σε γενικές γραμμές ήμασταν μία ομάδα η οποία προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ταυτότητά μας και τον χαρακτήρα μας. Αυτά τα ματς είναι ιδιαίτερα και στο σημείο που βρισκόμαστε είμαστε κάπως αδύναμοι στο σημείο που η ΑΕΚ είναι καλή, στις στημένες φάσεις, αλλά ανταποκριθήκαμε καλά.

Καταφέραμε να δώσουμε μία καλή απάντηση και σε γενικές γραμμές κρατάμε το 1-1. Θέλουμε να βελτιωθούμε και αυτό θα κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια. Αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι έντονα και δύσκολα και για τις δύο ομάδες. Καταφέραμε σε στιγμές που δεχόμασταν πίεση να ανταποκρινόμαστε όλοι μαζί ως ομάδα.

Ήταν ένα παιχνίδι ισορροπημένο. Είχαμε και εμείς καλές φάσεις, όπως και ο αντίπαλος. Εμείς έχουμε ακόμη παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται για πρώτη φορά με εμάς, ενώ απέναντί μας είχαμε μία ομάδα έτοιμη. Έχουμε πράγματα μέσα στο παιχνίδι μας τα οποία πρέπει να αρχίσουμε να βελτιώνουμε συνέχεια».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.