Ποδόσφαιρο

ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος «άδειασε» τον Μπένετ για τον διαιτητή του ΠΑΟ-ΑΕΚ!

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:41

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, τόνισε πως ο Στιβ Μπένετ όρισε Έλληνα διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και συγκάλεσε σύσκεψη την επόμενη Τετάρτη με θέμα τον αρχιδιαιτητή. 

ΕΠΟ: Ο Μπαλτάκος «άδειασε» τον Μπένετ για τον διαιτητή του ΠΑΟ-ΑΕΚ!

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ είναι στο επίκεντρο αναφορικά και με τον διαιτητή που ήταν να οριστεί. Η ΑΕΚ άφησε μια διαρροή λέγοντας πως υπάρχουν φήμες πως ορίστηκε Έλληνας διαιτητής, κάτι που την βρίσκει αντίθετη.

Αυτά τα σενάρια επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, λέγοντας πως ο αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, όντως όρισε Έλληνα διαιτητή. Μάλιστα έκανε γνωστό πως θα συγκάλεσε σύσκεψη την επόμενη Τετάρτη με θέμα την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και κατ' επέκταση τον Μπένετ που με τους χειρισμούς του έκανε άνω κάτω το ντέρμπι.

Η δήλωση του Παναγιώτη Μπαλτάκου:

«Ο κ. Μπένετ για τον αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ της Δευτέρας 25/9 έχει ορίσει Έλληνα Διαιτητή.

Ο κ. Μπένετ, παρά την προσπάθειά μου για την πρόσκληση ξένων διαιτητών στα ντέρμπυ, παρά την αντίστοιχη ενασχόληση και ενέργεια του Προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν, παρά την εκπεφρασμένη άποψη όλων των εμπλεκομένων στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δεν όρισε ξένο διαιτητή ούτε στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ ούτε στο ντέρμπυ της ερχόμενης Δευτέρας.

Για τον λόγο αυτό, συγκαλώ την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, με θέμα: Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr