Ποδόσφαιρο

Χωρίς Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:04

Μεγάλη απώλεια για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Ολλανδός μέσος, Φρένκι Ντε Γιονγκ, τραυματίστηκε και αναμένεται να μείνει τουλάχιστον για πέντε εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Χωρίς Ντε Γιονγκ η Μπαρτσελόνα

Ο τραυματισμός ήρθε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Θέλτα, όπου η Μπαρτσελόνα πήρε σπουδαία νίκη με ανατροπή, 3-2.

«Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο παίκτης υπέστη βλάβη σε σύνδεσμο της άπω κνημοπερονιαίας στον δεξιό αστράγαλο. Τέθηκε εκτός δράσης και η επιστροφή του θα εξαρτηθεί από την πρόοδό και την αποθεραπεία», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση των Καταλανών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Είναι ψυχικά δυνατός και είναι δύσκολο για τον Φρένκι να ζητήσει να βγει έξω. Ελπίζω ότι θα είναι όσο το δυνατόν μικρότερος ο τραυματισμός», σχολίασε σχετικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ.

Εάν επιβεβαιωθεί η απουσία του Ντε Γιονγκ για πέντε εβδομάδες, ο έμπειρος άσος θα χάσει το ταξίδι στο Πόρτο για το Champions League στις 4 Οκτωβρίου και πιθανότατα το Clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 28 Οκτωβρίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr