Ποδόσφαιρο

Αλ Κελαϊφί: «Η χρυσή μπάλα στον Μπαπέ»

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 14:48

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παρί Σ.Ζ., Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο επιθετικός της ομάδας, Κιλιάν Μπαπέ αξίζει 100% την χρυσή μπάλα για την περσινή περίοδο ενώ αναφέρθηκε και στα εσωτερικά θέματα, τονίζοντας ότι αυτά λύνονται.

Αλ Κελαϊφί: «Η χρυσή μπάλα στον Μπαπέ»

Μπορεί στο φετινό καλοκαίρι να υπήρξε κόντρα του προέδρου με τον Γάλλο σούπερ σταρ, επειδή δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, όμως ο πρώτος δήλωσε ξεκάθαρα ότι αξίζει τον τίτλο της χρυσής μπάλας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι υπερήφανος για αυτό που κάνει, καθώς και για αυτό που κάνει όλη η ομάδα. Εχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και για εμένα του αξίζει η Χρυσή Μπάλα».

Επιπλέον, ο ηγέτης των πρωταθλητών Γαλλίας έσπευσε να «απαντήσει» στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εμφανίσθηκε πρόσφατα με επικριτικά σχόλια για όσα είχαν συμβεί επί των ημερών του στην Παρί Σεν Ζερμέν:

«Υπάρχουν πολλές συζητήσεις, δεν ξέρω τι έκανε ή τι δεν είπε. Οπως είδαν όλοι -δημοσιεύσαμε και σχετικό βίντεο- γιορτάσαμε με τον Μέσι στην προπόνηση και γιορτάσαμε και ιδιωτικά, για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Αλλά με σεβασμό, αφού είμαστε γαλλικός σύλλογος. Ηταν φυσικά ευαίσθητο να πανηγυρίσουμε στο γήπεδο. Πρέπει να σεβασθούμε την χώρα που νίκησε, όπως τους συμπαίκτες του στην γαλλική ομάδα και τους φιλάθλους μας. Αλλά ήταν και παραμένει ένας απίστευτος παίκτης, ήμασταν υπερήφανοι που τον είχαμε εδώ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr