Ποδόσφαιρο

"Χάος" στον Αγιαξ! [vids]

Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 - 18:56
Απίστευτες εικόνες έρχονται από την Ολλανδία, με τους παίκτες του Άγιαξ να έχουν κλειδωθεί στα αποδυτήρια και τους οπαδούς να σπάνε τις πύλες του γηπέδου, μετά το νέο διασυρμό από τη Φέγενορντ και τη διακοπή του αγώνα.

Το ντέρμπι του Άγιαξ με τη Φέγενορντ για την 6η αγωνιστική της Eredivisie διακόπηκε οριστικά λόγω ρίψης φωτοβολίδων και αντικειμένων από τους οπαδούς του λόγω του 0-3 από νωρίς, με την κατάσταση να γίνεται ακόμη χειρότερη στη συνέχεια με τους παίκτες να κλειδώνονται στα αποδυτήρια και τους οπαδούς να σπάνε πόρτες.

Η αποκαρδιωτική εικόνα του Άγιαξ στον αγωνιστικό χώρο, που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 από τα γκολ των Χιμένες (9′, 18′) και Παϊσάο (37′) πολλαπλασίασε την ένταση στην εξέδρα, με τον διαιτητή να παίρνει την απόφαση για να διακόψει το ματς έπειτα από επικοινωνία του με την ολλανδική ομοσπονδία, καθότι υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Και διέκοψε οριστικά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο λόγω των φωτοβολίδων και των αντικειμένων που πετούσαν στον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί του Άγιαξ, οι οποίοι είχαν ως στόχο τους παίκτες. Οι οποίοι παίκτες, όπως μεταδίδουν τα ολλανδικά ΜΜΕ, κλειδώθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου για να αποφύγουν την οργή του πλήθους. Μια οργή που οι οπαδοί της ομάδας του Άμστερνταμ την έδειξαν και με το να σπάσουν πόρτες του γηπέδου, με την κατάσταση να είναι πρωτοφανής για τον Άγιαξ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr