Ποδόσφαιρο

Σάο Πάολο: Κυπελλούχος με ρεκόρ για τον Χάμες!

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:54

Η Σάο Πάουλο στέφθηκε Κυπελλούχος Βραζιλίας, με τον Χάμες Ροντρίγκες να μην αγωνίζεται στον δεύτερο αγώνα με τη Φλαμένγκο, αλλά να σημειώνει ένα απίθανο ρεκόρ.

Σάο Πάολο: Κυπελλούχος με ρεκόρ για τον Χάμες!

Το Κύπελλο Βραζιλίας κατέληξε στη Σάο Πάουλο, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Φλαμένγκο στη ρεβάνς, κια χάρη στη νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα στέφθηκε Κυπελλούχος.

Ο Χάμες δεν αγωνίστηκε λεπτό και έμεινε καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στον πάγκο. Το ρεκόρ που σημείωσε ο Κολομβιανός είναι ο εξής. Έχει κατακτήσει 7 τίτλους δίχως να αγωνιστεί λεπτό σε καμία από αυτές τις διοργανώσεις.

Επιλέγεις τη σωστή απάντηση και κερδίζεις στο δωρεάν Trivia του PS.gr!

Έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων το 2016, το Champions League 2016, και το ισπανικό Σούπερ Καπ το 2016. Όλα αυτά με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το 2017 και το 2018 δεν έπαιξε ούτε στους τελικούς Σούπερ Καπ με τη Μπάγερν, όπως και στο τελικό του κυπέλλου το 2019. Η τελευταία φορά που έπαιξε σε τελικό ήταν στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ του 2016 με τη φανέλα των μερένγκες για 17 λεπτά.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr