Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Η συγγνώμη του Ζίβκοβιτς

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:56

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα. Το οποίο ο ΠΑΟΚ κέρδισε, με 3-1. Για τον πανηγυρισμό του, ο οποίος ήταν προκλητικός. Και προκάλεσε την αψιμαχία, ανάμεσα σε κάποιους παίκτες..

ΠΑΣ Γιάννινα: Η συγγνώμη του Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ με πλασέ, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1. Όμως μόλις σκόραρε, ο παίκτης τους δικεφάλου του βορρά, πανηγύρισε προκλητικά. Καθώς ζήτησε από τους φίλους των γηπεδούχων, να σωπάσουν.

Με την συμπεριφορά του αυτή, να προκαλεί αψιμαχία, ανάμεσα σε μερικούς παίκτες των δύο ομάδων. Με τους παίκτες του ΠΑΣ, να τρέχουν προς το μέρος του, να του ζητήσουν τον λόγο. Ενώ ακολούθησε αρκετή ένταση, με αποτέλεσμα, ο διαιτητής του παιχνιδιού, να δώσει κίτρινη κάρτα, στον Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα. Με τις οποίες θέλησε να ζητήσει συγγνώμη, από τους φίλους των γηπεδούχων, για την συμπεριφορά του. Αναφέροντας, πως θα έπρεπε να είχε φερθεί πιο επαγγελματικά.

Οι δηλώσεις του Ζίβκοβιτς

“Ξέρουμε ότι είχαμε απέναντι μας έναν αντίπαλο που παίζει καλό ποδόσφαιρο, οπότε ήταν σημαντικό που κερδίσαμε. Είμαι χαρούμενος φυσικά που σκόραρα.

Ζητάω συγγνώμη από τους φίλους του ΠΑΣ. Έπρεπε να συμπεριφερθώ επαγγελματικά, όπως κάνω πάντα στο χορτάρι. Άκουσα κάτι για εμένα που δεν ήταν σωστό από πλευράς τους. Αλλά είμαι επαγγελματίας παίκτης, δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ έτσι.

Πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες με τα συνεχόμενα παιχνίδια, Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προπονούμαστε όλο και περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για το κάθε ματς που ακολουθεί.

Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είναι κάτι πολύ σημαντικό για το σύλλογο, όπως και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Εμείς πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.