Ποδόσφαιρο

Το χειρότερο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας διανύει ο Μουρίνιο

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:30

Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο, δέχτηκε μια βαριά ήττα, από την Τζένοα με 4-1. Με τον Πορτογάλο τεχνικό, να λέει πως δεν του έχει συμβεί ξανά, να ξεκινήσει με τέτοιο τρόπο μια σεζόν. Καθώς παραδέχτηκε ότι είναι το χειρότερο ξεκίνημα σε χρόνια, που είχε ως προπονητής.

Το χειρότερο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας διανύει ο Μουρίνιο

Το παιχνίδι της Ρόμα κόντρα στην Τζένοα, το βράδυ της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου, δεν πήγε όπως θα ήθελε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 4-1, χαρίζοντας μια βαριά ήττα, στους Ρωμαίους. Και αφήνοντας τους, κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, στην βαθμολογία της Serie A.

Πρόκειται για την τρίτη ήττα της Ρόμα στο φετινό πρωτάθλημα, στα πρώτα έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Ενώ έχει μόλις μια νίκη, μέχρι τώρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός της περσινής φιναλίστ του Γιουρόπα Λιγκ, παραδέχτηκε ότι δεν του έχει συμβεί ξανά, κάτι τέτοιο. Και πως είναι το χειρότερο ξεκίνημα που είχε ποτέ σε σεζόν, σε όλη του την καριέρα ως προπονητής.

Οι δηλώσεις του Μουρίνιο

“Ήταν ένα παιχνίδι που όλα πήγαν άσχημα όμως δεν είναι η στιγμή για κριτικές. Θα πρέπει πρώτα να κοιμηθώ για να κάνω μετά μία βαθιά ανάλυση. Η συγγνώμη των παικτών στους οπαδούς;

Ήταν πρωτοβουλία της ομάδας, ο σεβασμός είναι ιερός. Οι οπαδοί ξέρουν τι σκέφτομαι και τι αισθάνομαι, ότι ο πόνος είναι διπλός, για εμάς αλλά και για αυτούς.

Τώρα περιμένω από την ομάδα να τα δώσει όλα κόντρα στην Φροζινόνε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο, τότε θα πρέπει να έχουμε τη δύναμη για να παίξουμε με έξτρα πίεση.

Όταν έγινε 3-1 το σκορ, τελείωσε το ματς και ήρθε η απόλυτη καταστροφή, μερικές φορές συμβαίνουν αυτά.

Είναι το χειρότερό μου ξεκίνημα αλλά με εμένα για πρώτη φορά η Ρόμα έχει παίξει δύο διαδοχικούς ευρωπαϊκούς τελικούς”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr