Ποδόσφαιρο

Σβαμπ: «Πρώτη φορά τέσσερις ομάδες στην Ελλάδα είναι ισοδύναμες»

Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023 - 12:28

Ο Στέφαν Σβαμπ, μίλησε στο Kicker στο αφιέρωμα που κάνει στον ΠΑΟΚ. Ενόψει του αγώνα του δικεφάλου του βορρά, κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στα πλαίσια των ομίλων του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Με τον μέσο από την Αυστρία, να αναφέρεται στην βελτίωση των ελληνικών ομάδων και την παρουσία τους στην Ευρώπη.

Σβαμπ: «Πρώτη φορά τέσσερις ομάδες στην Ελλάδα είναι ισοδύναμες»

Ο Στέφαν Σβαμπ, μίλησε στο Kicker για το αφιέρωμα που κάνουν για τον ΠΑΟΚ. Ενόψει του αγώνα για τους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το οποίο θα πάρει μέρος στην Τούμπα, το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου.

Ο αυστριακός μέσος του δικεφάλου του βορρά, μίλησε για του στόχους της ομάδας του. Αναφέροντας πως ο μικρότερος τους ζητούμενος στόχος, είναι η δεύτερη θέση στον όμιλο. Ενώ εφόσον κερδίσουν τους Γερμανούς, μπορούν ακόμα και για την πρώτη θέση.

Επίσης μίλησε και για τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Καθώς αναφέρθηκε στην βελτίωση, στο σύνολο τους και στην παρουσία τους στην Ευρώπη. Ανάμεσα σε άλλα, είπε και για τους οπαδούς της Άιντραχτ, οι οποίοι θα βρεθούν στην Τούμπα.

Οι δηλώσεις του Σβαμπ

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την Άιντραχτ. Μετά τη σημαντική νίκη που πήραμε στην πρεμιέρα στο Ελσίνκι θέλουμε να πάμε ακόμη παραπέρα. Η δεύτερη θέση του ομίλου είναι ο μίνιμουμ στόχος μας αλλά απέναντι στην Φρανκφούρτη μπορούμε να χτυπήσουμε και την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Και οι 4 μεγάλες ελληνικές ομάδες έχουν αυξήσει σε σημαντικό βαθμό το μπάτζετ τους και πήραν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Για πρώτη φορά, όσο βρίσκομαι εγώ στην Ελλάδα και οι τέσσερις είναι ισοδύναμες και αυτός είναι και ο βασικός λόγος της αντεπίθεσης των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη με τέσσερις ομάδες στους ομίλους».

Για την παρουσία 1500 Γερμανών στην Τούμπα

«Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Έτσι και για μας η παρουσία τόσων πολλών φιλάθλων της Άιντραχτ θα είναι κάτι καινούργιο. Περιμένω να δω μια ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα αλλά και στην Φρανκφούρτη στο τέλος του Νοέμβρη όπου θα ταξιδέψουν χιλιάδες δικοί μας οπαδοί».

Τα λόγια του πρώην αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Όλαφ Ρέμπε

«Η αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ για την ομάδα τους είναι τεράστια και ο σύλλογος λαχταράει μια ευρωπαϊκή επιτυχία. Το Conference League είναι απλώς μια παρηγοριά. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανήκει μακροπρόθεσμα στο Champions ή στο Europa League».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.