Ποδόσφαιρο

Κουλιεράκης: “Ήμουν αποφασισμένος να διορθώσω το λάθος μου με γκολ”

Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 - 12:25

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, πέτυχε το γκολ που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Έλληνας αμυντικός, έκανε ένα λάθος το οποίο οδήγησε στην ισοφάριση της γερμανικής ομάδας, νωρίτερα στο παιχνίδι.

Κουλιεράκης: “Ήμουν αποφασισμένος να διορθώσω το λάθος μου με γκολ”

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, έδωσε ξανά μεγάλη βοήθεια στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Έτσι ώστε να πάρει ακόμα μια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, με τον ίδιο να σκοράρει ξανά. Για να πάρει ο δικέφαλος του βορρά, τη νίκη κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για τους ομίλους του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Τώρα η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει κάνει το δύο στα δύο και είναι στην πρώτη θέση, στον όμιλο της. Κάνοντας ένα μεγάλο βήμα, για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Ο Κουλιεράκης, έκανε ένα λάθος, το οποίο οδήγησε στην ισοφάριση των Γερμανών. Όμως ο νεαρός αμυντικός διόρθωσε το λάθος του, με το γκολ που πέτυχε. Όπως ήταν και ο στόχος του, σύμφωνα με τις δηλώσεις του.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Κουλιεράκης

“Μέχρι τη στιγμή του λάθος όλα πήγαιναν τέλεια για μένα και την ομάδα. Ένιωθα καλά στο παιχνίδι. Έγινε το λάθος, συμβαίνουν αυτά όμως. Δεν έπεσα ψυχολογικά και εγώ και η ομάδα, πιέσαμε για να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν καλοί, ανταγωνιστικοί και τα καταφέραμε στο τέλος. Άλλαξα… θέση το μυαλό μου αμέσως μετά το λάθος, έμεινα ψύχραιμος και διόρθωσα το λάθος μου με ένα γκολ”.

Τι του είπαν οι συμπαίκτες του μετά το λάθος του

“Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν υποστηρηκτικοί μαζί μου. Έφτιαξα τη ψυχολογία μου και το ομαδικό πνεύμα με βοήθησε”.

Η φάση του γκολ

“Ήμουν αποφασισμένος πως μόνο έτσι θα το διορθώσω το λάθος μου. Με γκολ. Στη φάση που το πέτυχα, το πίστευα, είπα στον Τσιγγάρα να μου κάνει μπλοκ για να βρεθώ στη φάση και έτσι έγινε και την έσπρωξα στα δίχτυα. Συνεχίζουμε την ίδια νοοτροπία, είμαστε πρώτοι και είμαστε κοντά στην πρόκριση”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.