Ποδόσφαιρο

Τρομερή ανατροπή της Γιουνάιτεντ με ΜακΤόμινεϊ! [vids]

Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023 - 19:37
Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ έδωσε το φιλί της ζωής στην προβληματική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στον Ερικ Τεν Χαγκ, καθώς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις την οδήγησε στη νίκη με 2-1 επί της Μπρέντφορντ!
Τρομερή ανατροπή της Γιουνάιτεντ με ΜακΤόμινεϊ! [vids]

Ο Ματίας Γένσεν άνοιξε το σκορ στο 26' για τους φιλοξενούμενους, με τη Γιουνάιτεντ να μουδιάζει και να μην μπορεί να απαντήσει. Οι τελικές της δεν είχαν τύχη. Ο Τεν Χαχ έκανε πιο επιθετική την ομάδα του στο 46', αποσύροντας τον Καζεμίρο και βάζοντας στη θέση του τον Κρίστιαν Έρικσεν και όσο δεν έβρισκε το γκολ έριξε τους επιθετικούς που είχε στον πάγκο. Άντονι, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Αντονί Μαρσιάλ πέρασαν στον αγώνα μέχρι το 71', όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Θωμά Στρακόσα.

Εν τέλει, η είσοδος ενός μέσου έκανε τη διαφορά, με τον Μακτόμινεϊ να σκοράρει στο 3ο και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και να λυτρώνει τους "κόκκινους διαβόλους".

Η Τσέλσι ακολούθησε παρόμοια συνταγή, όμως δεν άφησε την ανατροπή για το τέλος και πέρασε σαν σίφουνας από το "Τερφ Μουρ", επικρατώντας με 4-1 κόντρα στην Μπέρνλι. Ο Γουιλσόν Οντομπέρ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 19', σε ένα 1ο μέρος χωρίς ευκαιρίες. Η ισοφάριση στο 42' προήλθε από αυτογκόλ του Αμίν αλ Νταχίλ και με την έναρξη του 2ου μέρους άρχισε η αντεπίθεση.

Ο Κόουλ Πάλμερ με πέναλτι ανέτρεψε το σκορ στο 50' και ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο 65' άνοιξε την απόσταση. Το γκολ του Νικολάς Τζάκσον στο τέλος "κλείδωσε" τη νίκη για τους "μπλε", που πέτυχαν τρίτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.

Τη μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της στη σεζόν πέτυχε η Εβερτον επικρατώντας εύκολα με 3-0 της Μπόρνμουθ. Νωρίτερα, η Τότεναμ του Αγγελου Ποστέκογλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα σε σεζόν τις τελευταίες δεκαετίες (από το μακρινό 1961 όταν είχε κατακτήσει το νταμπλ στην Αγγλία), καθώς νίκησε στην έδρα της Λούτον με 1-0 και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η 8η αγωνιστική της Premier League

Λούτον-Τότεναμ 0-1 (52′ Φαν ντερ Φεν)

Μπέρνλι- Τσέλσι 1-4 (15′ Οντομπερτ-42′ αυτ. Αλ Ντακχίλ, 50′ πεν. Πάλμερ, 65′ Στέρλινγκ, 74΄ Τζάκσον)

Έβερτον-Μπόρνμουθ 3-0 (8′ Γκάρνερ, 37′ Χάρισον, 60′ Ντουκουρέ)

Φούλαμ-Σέφιλντ Γιουν. 3-1 (53′ Ντεκόρντοβα, 76′ αυτ. Φοντέριγχαμ, 90’+ Γουίλιαν-68′ αυτ. Ρόμπινσον)

Μάντσεστερ Γ.-Μπρέντφορντ 2-1 (90’+, 90’+ ΜακΤόμινεϊ-26′ Γένσεν)

Κρίσταλ Πάλας-Νότιγχαμ Φόρεστ 7/10

Μπράιτον-Λίβερπουλ 8/10

Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ 8/10

Γουλβς-Άστον Βίλα 8/10

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 8/10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr