Ποδόσφαιρο

Κοντά στη La Liga ο Σωκράτης

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 - 09:54

Σύμφωνα με το ισπανικό Be Soccer, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπέτις, αφού παραμένει ελεύθερος στην αγορά.

Κοντά στη La Liga ο Σωκράτης

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το καλοκαίρι δεν ανανέωσε με τον Ολυμπιακό, μένοντας ελεύθερος όλο αυτό το διάστημα.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα, πολύ κοντά στη Μπέτις της La Liga. Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι βλέπει στο πρόσωπο του Παπασταθόπουλου τον εκλεκτό για να καλύψει το κενό του τραυματία Μαρκ Μπάρτρα.

Ακόμα μια μεγάλη ομάδα και ένα μεγάλο πρωτάθλημα θα βάλει στο βιογραφικό του ο έμπειρος παίκτης, αφού έχει αγωνιστεί σε Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία και τώρα εκτός απροόπτου Ισπανία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr