Ποδόσφαιρο

Ο Μοράτα μίλησε για τις προσφορές που έλαβε από την Σαουδική Αραβία

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 12:32

Ο Αλβάρο Μοράτα έδωσε συνέντευξη, στην οποία μίλησε για τις προσφορές που είχε λάβει το καλοκαίρι. Και συγκεκριμένα, αυτές από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Καθώς και για τον λόγο, για το οποίο επέλεξε να μείνει στην Ισπανία, με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μοράτα μίλησε για τις προσφορές που έλαβε από την Σαουδική Αραβία

Εξαιρετική αρχή στην φετινή σεζόν, έχει κάνει ο Αλβάρο Μοράτα, με την φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ισπανός σέντερ φορ, έχει πετύχει επτά γκολ σε οχτώ αγώνες, μέχρι αυτό το σημείο. Με τα τέρματα που σκοράρει, να είναι αρκετές φορές κομβικά, για να πάρει τη νίκη η ομάδα του. Όπως τα δύο γκολ του, κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 30χρονος επιθετικός, δέχτηκε πολλές προσφορές από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, μέσα στο καλοκαίρι. Δέχτηκε αρκετή πίεση για να μετακομίσει εκεί, αλλά εν τέλει προτίμησε να μείνει στην πατρίδα του.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Μοράτα, μίλησε για τις εν λόγω προσφορές. Καθώς και για τους λόγους που επέλεξε να μείνει στην Ατλέτικο. Ενώ ανέφερε και πως γελάει, με τα βίντεο που τον δείχνουν να λέει πως είναι το όνειρο του, να παίξει σε κάθε ομάδα που υπογράφει. Βέβαια έχει αγωνιστεί με μεγαθήρια, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι και η Γιουβέντους.

Οι δηλώσεις του Αλβάρο Μοράτα

“Είχα πολλές επιλογές και δεν ξέρω εάν οι άνθρωποι από τις τόσες πολλές ομάδες που με θέλουν είναι τρελοί. Πάντα έχω επιλογές. Το έχω ξαναπεί σε προηγούμενη συνέντευξή μου, με κάνει να γελάω όταν βλέπω βιντεάκια μου που λέω ότι είναι όνειρο να παίξω για μία ομάδα. Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να παίξει για τις ομάδες που έχω αγωνιστεί.

Το καλοκαίρι είχα πολλές επιλογές, αλλά επέλεξα να παραμείνω στην Ατλέτικο. Μετά την πρόταση από τη Σαουδική Αραβία, συνέχιζα να μιλώ με τον προπονητή μου και η εμπιστοσύνη του κλαμπ μου ήταν σημαντικό για την απόφασή μου.

Εάν πήγαινα στη Σαουδική Αραβία, θα έλεγα ότι το όνειρό μου είναι να παίξω εκεί, απλά για να τα πειράξω ανθρώπους που θέλουν να με βλάψουν”.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr