Ποδόσφαιρο

Για τα επόμενα 9 χρόνια θέλει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο ο Χάρι Κέιν

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 14:03

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, μίλησε για το Euro 2028. Το οποίο όπως έγινε επίσημο από την UEFA, θα διεξαχθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Ενώ τόνισε πως ελπίζει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, για τα επόμενα οχτώ με εννέα χρόνια.

Για τα επόμενα 9 χρόνια θέλει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο ο Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν έκανε μερικές δηλώσεις, με αφορμή την ανακοίνωση της UEFA, για το Euro 2028. Το οποίο όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα διεξαχθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με την Ιρλανδία. Καθώς η σύμπραξη τους, κέρδισε την εν λόγω διοργάνωση.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, μίλησε για το προηγούμενο τουρνουά και τον χαμένο τελικό από την Ιταλία, στο Γουέμπλεϊ. Καθώς και την απογοήτευση, από την εν λόγω ήττα. Ενώ εκτός από αυτό, ανέφερε και πως ελπίζει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, για τα επόμενα οχτώ με εννέα χρόνια.

Οι δηλώσεις του Χάρι Κέιν

«Ήμασταν τόσο κοντά στο κάνουμε κάτι μαγικό στο τελευταίο Euro. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν τελείωσε με τον τρόπο που θέλαμε, αλλά θα μας ενοχλεί. Το να κερδίσαμε ένα τουρνουά θα είναι ιδιαίτερο, αλλά το να κερδίσουμε στην χώρα μας θα είναι ένα όνειρο που θα βγει αληθινό.

Η εντύπωση στον αθλητισμό ή στο ποδόσφαιρο είναι ότι φτάνεις τα 30 και ο κόσμος αρχίζει να νομίζει πως είναι το τέλος. Αλλά ο τρόπος που το βλέπω είναι ότι είναι το δεύτερο ημίχρονο της καριέρας μου. Έπαιζα στην πρώτη ομάδα της Τότεναμ από τα 20 μου, άρα είμαι δέκα χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο.

Ελπίζω ότι θα παίζω γι’ ακόμη οκτώ ή εννέα χρόνια. Με την αθλητική επιστήμη οι παίκτες μπορούν να παίξουν περισσότερο. Έχουμε περισσότερη πληροφορία απ’ ότι στο παρελθόν. Όταν βλέπεις τους κορυφαίους παίκτες, τον Ρονάλντο, τον Μέσι, τον Λεβαντόβσκι και τον Ιμπραχίμοβιτς βελτιώθηκαν όταν έφτασαν τα 30».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr