Ποδόσφαιρο

Μαγκουάιρ: Ξέσπασε με δηλώσεις του

Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 - 11:08

Με δηλώσεις σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής που έχει στην ομάδα του, προχώρησε ο Χάρι Μαγκουάιρ, δείχνοντας τη πρόθεση να αποχωρήσει ουσιαστικά από την ομάδα.

Μαγκουάιρ: Ξέσπασε με δηλώσεις του

Αιχμές προς τον Έρικ τεν Χαχ για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν εξαπέλυσε ο Άγγλος διεθνής με δηλώσεις του. Ουσιαστικά απείλησε πως αν δεν αλλάξει σύντομα αυτό, θα αποχωρήσει από την ομάδα στο επόμενο μεταγραφικό παράθυρο.

Την περασμένη αγωνιστική κατέγραψε τη πρώτη του συμμετοχή ως βασικός τη φετινή χρονιά στη Πρέμιερ Λιγκ, γεγονός που δεν χαροποιεί τον Μαγκουάιρ ως τώρα. Θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ουσιαστικά αν δεν τον βρει, θα αλλάξει φανέλα τον Γενάρη. Δεν βρίσκει χρόνο στην βασική ενδεκάδα και αυτό γίνεται μόνο όταν προστεθούν πολλά προβλήματα, όπως έγινε και στο παιχνίδι με τη Μπρέντφορντ.

Οι δηλώσεις του παίκτη:

"Δεν πρόκειται να μείνω εδώ όλη μου τη ζωή και να παίζω μία φορά το μήνα. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είμαι σίγουρος πως εγώ και ο σύλλογος θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε για αρκετά πράγματα. Δεν είναι δική μου απόφαση για το αν θα είμαι βασικός στο επόμενο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή όχι. Σε μερικές εβδομάδες θα γυρίσω πίσω και θα το μάθω", τόνισε ο 30χρονος στόπερ, για να προσθέσει:

"Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. Θέλω να παίζω και να αισθάνομαι πως είμαι πολύτιμος για το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή δεν παίζω όσο θα ήθελα. Το ρεκόρ που έχω με αυτό τον προπονητή μιλάει από μόνο του.

Το ποσοστό νικών που έχω είναι εκπληκτικά υψηλό. Εάν δείτε τα 15-20 τελευταία ματς που έχω αρχίσει βασικός για το σύλλογο και τη χώρα μου, είμαι πραγματικά χαρούμενος με τις εμφανίσεις μου.

Προς το παρόν επικεντρώνομαι στα δύο μεγάλα ματς της Αγγλίας έπειτα θα παλέψω για να κερδίσω πίσω τη θέση μου στην Γιουνάιτεντ και να βοηθήσω την ομάδα να σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα".

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr