Ποδόσφαιρο

Πρώτη στα Προκριματικά Μουντιάλ η Αργεντινή μετά τη γκέλα της Βραζιλίας

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 - 13:56

Η Αργεντινή είναι πλέον μόνη της στην πρώτη θέση, στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής, στα προκριματικά του μουντιάλ. Μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Παραγουάη, καθώς και την γκέλα που έκανε η Βραζιλία, απέναντι στην Βενεζουέλα.

Πρώτη στα Προκριματικά Μουντιάλ η Αργεντινή μετά τη γκέλα της Βραζιλίας

Η πρωταθλήτρια κόσμου, Αργεντινή, αποσκοπεί να διατηρήσει τον τίτλο της, στο επόμενο μουντιάλ. Κάνοντας τώρα ένα ακόμα μεγάλο βήμα, προς την πρόκριση στην επόμενη διοργάνωση. Καθώς επικράτησαν της Παραγουάης με 1-0, με το γκολ του Νίκολας Οταμέντι, να είναι αυτό που έκανε την διαφορά.

Η Βραζιλία δεν ήταν τόσο τυχερή, αφού έμεινε στην ισοπαλία με την Βενεζουέλα, στην έδρα της, με 1-1. Με τον Μαγκαλιάες να ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, στο 55ο λεπτό. Μέχρι ο Εντουάρ Μπέλο να σκοράρει στο 85ο λεπτό, για να φέρει τον αγώνα στα ίσια και να δώσει τον βαθμό στη χώρα του.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Αργεντινή έμεινε μόνη της στην πρώτη θέση, στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής, στα προκριματικά του μουντιάλ. Έχοντας εννέα βαθμούς, έναντι των επτά της Βραζιλίας.

Από το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα συμμετέχουν περισσότερες χώρες. Ενώ έξι είναι οι ομάδες της Λατινικής Αμερικής, που διεκδικούν την απευθείας πρόκριση στην διοργάνωση. Με την έβδομη, να διεκδικεί τη θέση της μέσω των πλέι οφ των συνομοσπονδιών.

Όμως ο αγώνας των Αργεντινών, κόντρα στην Παραγουάη, δεν ήταν χωρίς τις άσχημες στιγμές του. Με τον Αντόνιο Σανάμπρια, να έρχεται σε λεκτική διαμάχη με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα.

Όταν ο 36χρονος σούπερ σταρ, γύρισε την πλάτη του, ο σέντερ φορ από την Παραγουάη τον έφτυσε. Ο Μέσι δεν το κατάλαβε εκείνη την στιγμή, ενώ όταν το έμαθε, δήλωσε πως δεν ήθελε να δώσει έκταση στο γεγονός. Καθώς δεν θέλει να γίνει γνωστός ο Σανάμπρια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr