Ποδόσφαιρο

Προκριματικά EURO 2024: Ελλάδα & Μπακασέτας σε Top Price στο Pamestoixima.gr!

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 - 09:11

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ολλανδία παίζει δυνατά στο Pamestoixima.gr!  Πανέτοιμη για να υποδεχθεί την Ολλανδία (16/10, 21:45), για την 8η αγωνιστική των Προκριματικών του EURO 2024 είναι η Ελλάδα. 

Προκριματικά EURO 2024: Ελλάδα & Μπακασέτας σε Top Price στο Pamestoixima.gr!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα φιλοξενεί τους «οράνιε» στην "OPAP Arena" και φιλοδοξεί σε μία νίκη.

Top Price και σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr

Το παιχνίδι Ελλάδα-Ολλανδία σε περιμένει στο Pamestoixima.gr με Top Price* στη νίκη της Ελλάδας και τον Μπακασέτα να σκοράρει.

Επιπλέον, βρίσκεις και σούπερ προσφορά* για την αναμέτρηση, για να απολαύσεις τη δράση στο έπακρο. Που σημαίνει ότι και να... χάσεις, βγαίνεις και πάλι κερδισμένος.

Ο αγώνας προσφέρεται επίσης με 0% γκανιότα**, αλλά και πολλές στοιχηματικές αγορές, για να φτιάξεις το δελτίο σου, όπως θες, και Bet Builder.

Στο PS Champions παίζεις δωρεάν για εγγυημένα έπαθλα* αξίας €60.000!

Το ντέρμπι της ημέρας, Ελλάδα-Ολλανδία, σε περιμένει στο PS Champions! Το νέο δωρεάν πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, έφτασε στο Pamestoixima.gr, με σούπερ εγγυημένα έπαθλα* αξίας €60.000 και ένα ταξίδι έκπληξη!

Παίζεις δωρεάν για εγγυημένα έπαθλα* καθημερινά! Κάθε μέρα μοιράζονται δώρα* συνολικής αξίας €2.000 και κάθε μήνα αξίας €60.000, ενώ διεκδικείς και έπαθλα τεχνολογίας, όπως PS5, αλλά και ένα ταξίδι στο εξωτερικό!

Μόνο στο Pamestoixima.gr θα βρεις τις πιο πρωτοποριακές ποδοσφαιρικές μάχες!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
**Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr